Szeretnél megismerni?
28 éves Férfi vagyok 172 cm 64 Kg kék szemek a hajam színe világosbarna. Őszinte figyelmes Kezdetben kicsit visszahúzódó vagyok, de ha megismerjük egymást, akkor feloldódom, eléggé tapasztalatlan vagyok, ami a szerelmet illeti, eddig még nem volt Barátnőm. A Családom rossz anyagi háttere és élet körülményei miatt, nem szívesen ismerkedtem Lányokkal Az Iskola után Egyetem helyett Elmentem dolgozni, hogy ezeken a körülményeken javítsak. Ezt egy kicsit mindig is bántam, mert vágytam az egyetemi életre és szerettem volna ismerkedni.
Ha szeretnél megismerni vagy csak beszélgetni írj nyugodtan.
Kitalálom. Tominak hívnak. Kaptam én már tőled privátot, ugyanígy, hogy ismerkedni szeretnél és figyelmes meg kedves vagy.
A 64 kiló pedig nagyon kevés, én 56 kiló vagyok és szintén 172 cm.
Egyetem mellett is lehet dolgozni, én is így diplomáztam le mert a családom nem tudott támogatni.
Ezek elég kifogás, felelősség hárítás gyanúsak. Ami nyilván nem vonzó.
3.
:DDD Azt csak szeretnéd, hogy ez a manus 60 kiló legyen. Ráadásul nem naturál, ergo sokkal több izom van rajta, mint egy naturálon, ez a csávó alapból szerintem minimum 80 kiló. Hiába alacsony, ráadásul az alacsonyabb férfiaknak könnyebb izmot építeni, főleg ha mezomorf alkatok, mint a képen szereplő férfik.
És igen, 64 kiló nagyon kevés. Női testsúly konkrétan.
5.
😀😀😀
Akkor menj el szemorvoshoz. 🤦♂️
Nem Tominak hívnak🤣
Amúgy 64 kg tényleg kevés,de elég sportos testalkatom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!