Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van kedve valakinek barátkozni...

Van kedve valakinek barátkozni? 22/L

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tényleg csak barátság érdekel, mindegy, hogy fiú vagy vagy lány. Egyetemista vagyok Pesten, eredetileg veszprémi. Vannak barátaim, viszont nagyon kevés közülük, akikkel hasonlít a személyiségünk, hasonló dolgokat kedvelünk vagy azonos dolgokat tartunk fontosnak az életben. Jelenleg úgy érzem, hogy több ilyen emberre lenne szükségem, ezért teszek itt egy próbát.

A pár cimkéből amit most magamra aggatnék nem ismernél meg, úgyhogy ezt itt most ki is hagyom, de kérdezz bármit, privátban szívesen válaszolok.

Régebben voltak egész komoly, hosszan elnyúló beszélgetéseim ezen az oldalon. Ezúttal viszont nem chat partnert keresek, hanem valódi barátokat, úgyhogy készülj fel, hogy ha jól kijövünk két-három-négy héten belül szóba fogom hozni a személyes találkozót.

2023. dec. 18. 01:04
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
19 csintalan az a pala.
2023. dec. 20. 09:26
 22/26 anonim válasza:

Miért piszkáljátok? Nem kamu! Nekem is írt,csak feledékeny.

Ismerős volt a nickneve,visszakerestem két éve beszéltünk,igaz akkor 24 volt, és még Krisztián.

De a mai világban semmi sem lehetetlen.

2023. dec. 20. 10:40
 23/26 anonim válasza:

Amennyiben azt szeretnéd,ne csak a lakhelyed legyen veszpremi,keress bátran cicafiu!

Üdv Veszprémi Zoli!

2023. dec. 20. 10:41
 24/26 anonim válasza:
Irj ha gondold
2023. dec. 20. 16:37
 25/26 anonim válasza:
Szia, ha még aktuális nekem írhatsz bármikor 22L
2023. dec. 22. 21:32
 26/26 anonim válasza:
#22: Komolyan? :o
2023. dec. 23. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!