Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van kedve valakinek barátkozni...

Van kedve valakinek barátkozni? 22/L

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tényleg csak barátság érdekel, mindegy, hogy fiú vagy vagy lány. Egyetemista vagyok Pesten, eredetileg veszprémi. Vannak barátaim, viszont nagyon kevés közülük, akikkel hasonlít a személyiségünk, hasonló dolgokat kedvelünk vagy azonos dolgokat tartunk fontosnak az életben. Jelenleg úgy érzem, hogy több ilyen emberre lenne szükségem, ezért teszek itt egy próbát.

A pár cimkéből amit most magamra aggatnék nem ismernél meg, úgyhogy ezt itt most ki is hagyom, de kérdezz bármit, privátban szívesen válaszolok.

Régebben voltak egész komoly, hosszan elnyúló beszélgetéseim ezen az oldalon. Ezúttal viszont nem chat partnert keresek, hanem valódi barátokat, úgyhogy készülj fel, hogy ha jól kijövünk két-három-négy héten belül szóba fogom hozni a személyes találkozót.

2023. dec. 18. 01:04
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

Nem kötözködtem, és nem is irreleváns és eleve hozzád a kutya nem szólt. Csak gondoltam, háthaterem nekem is itt babér, és nekem is jut barát.

Rólad pedig ez a mondat árul el mindent. "en reszemrol ezt a diskurzust be is fejezetem."

Tulajdonképpen ez a legjobb amit tehettél, de hogy ez közlöd, azzal csak azt mutattad meg, hogy egy egoista kis senki vagy, aki kiböfögte a mondanivalóját, aztán be is fejezte, ellentmondás nincs.

Erre utal az ékezet nélkül írás is. "Én így írok, fogadjon el mindenki így, akinek nem tetszik kaptya be..."

2023. dec. 18. 09:50
 12/26 anonim válasza:
Irj ha szeretnel, szivesen baratkoznek 😊
2023. dec. 18. 14:23
 13/26 anonim válasza:
Szia, írj nyugodtan.🙂 28/N
2023. dec. 18. 17:11
 14/26 anonim válasza:
8-as! Ha a családod nem ért veled egyet, akkor valószínűleg veled is baj lehet. Először magadba keresd a hibát, ne a környezetedben. De persze, mindenki hibás, csak te nem.
2023. dec. 18. 22:44
 15/26 anonim válasza:
Nekem is írhatsz Kérdező, aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle. ^^ 19/L
2023. dec. 19. 15:28
 16/26 anonim válasza:
Válaszolt már valakinek, mert nekem még nem?
2023. dec. 19. 18:48
 17/26 anonim válasza:
Nekem se, kamu
2023. dec. 19. 21:41
 18/26 anonim válasza:

úgyhogy készülj fel, hogy ha jól kijövünk két-három-négy héten belül szóba fogom hozni a személyes találkozót.

Ez fenyegetés???

2023. dec. 20. 01:31
 19/26 anonim válasza:

6os te nagyon csintalan kisfiú vagy, már már igazi rosszfiú

Kellessz nekem..

2023. dec. 20. 01:38
 20/26 anonim válasza:

Nekem írt...

F47.

2023. dec. 20. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!