Ki szeretne K-popról beszélgetni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék más kpop fanokat is megismerni, ezért kérdezem! És sok bandát ismerek!2023. dec. 1. 19:05
11/18 anonim válasza:
10. Osztom a véleményed. Habár egyáltalán nem vagyok a műfaj rajongója, be kell látni, hogy ez is egy jelenség, amiben sok ember örömét leli. Ezeknél vannak jóval silányabb produkciók is más műfajokban, kár pont ezt kiragadni és szidni.
2023. dec. 6. 21:46
12/18 anonim válasza:
#10 Jaja, Koreai modelleket éheztetnek, és korlátoznak az emberi szabadságukban 0-20ban kb. K#rvajó tényleg...
2023. dec. 6. 22:09
13/18 anonim válasza:
12-es nem arról beszéltem hogy mennyire jó az ha kihasználnak másokat. (Nem mellesleg minden munkahelyen ez megy, akinek nagyobb a szerencséje annak nem kell 16 órákat robotolni hogy megeljen.) De ha már itt vagyunk akkor nézzük meg hogy Japánban milyen a munkavégzés. Ott szinte semmit sem pihennek az emberek, sőt a munkájukért élnek. En a műfajról beszéltem es az kétség kívül minőségi produkciókat nyújt. ( ismétlem nem minden tökéletes, viszont nem is kell hogy az összes dal tetszen minden műfajban ahhoz hogy valamit jónak mondjon az ember.).
2023. dec. 7. 13:54
14/18 anonim válasza:
#13 Minőségi produkció sok, ezt nem vitatom, de nézzétek meg mit tesznek azokkal az emberekkel, és hogyan érik el ezt a szintet. Inkább ne lenne ez az egész műfaj ha ilyen áron jó. Ha meg szerinted összehasonlítható a Koreai bálványok életvitele a magyar dolgozókéval, akkor nézz mélyen magadba, és kérd meg szüleidet, hogy dolgoztassanak csak egyetlen napig kaja nélkül, aztán írd le nekem, hogy szuper.
2023. dec. 7. 16:57
15/18 A kérdező kommentje:
1: Japánnal hasonlította össze #13.
2: Légyszi fejezzétek be! Nem erről szól a kérdés!
2023. dec. 7. 17:14
16/18 anonim válasza:
Hány éves vagy, kérdező?
2023. dec. 7. 17:16
17/18 A kérdező kommentje:
16
2023. dec. 7. 18:06
18/18 anonim válasza:
Szia! Szivesen barátkozok, írj nyugodtan. Sok bandát ismerek :)
2024. jan. 6. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!