Ki szeretne K-popról beszélgetni?
Szia
Attól függ, hány éves vagy, kiket stannelsz, stb:)
Így elég nehéz elkezdeni ismerkedni
Nem éppen tetszik hogy egyes válaszok lekezelőek a kérdezővel. Nem értem miért olyan elterjedt hogy a kpop csak 14 alatt népszerű.
Mi az hogy 1-2? Az már kiesik, nem ismeri a műfajt, a tagok nevét, sőt, csoda ha a szám címét/banda nevét tudja. (Btw nem kötelező számon tartani a nevüket, de 1-2 számnál illik többet tudni, kivéve ha új az egyén.)
Nem minden fan van bolondulásig értük. Ha példa kell, akkor hozom magam. 17 vagyok, fő műfajt amit hallgatok az..vajon mi? Vannak kedvenc tagjaim, de nem igazán követek senkit aktívan, vagy ha igen akkor sem lógok az oldalukon. Rajtam max akkor "látszik" ha megnyitod a twitterem vagy a spotyt. Nem csak ezt hallgatok, de ez a fő.
A kpop nem=BTS. Aki tovább tud ezen lépni, és mondjuk ezen a műfajon belül is felfedezte a különböző hangulatú zenéket, az már casual hallgató. Aki pedig nem szereti..én sem megyek egy jazz/country kérdés alá.
A 4-es komment lehetnék akár én is, de kétlem hogy padtársam ilyen helyekre jönne.
#5 csak 2 barátom van aki hallgat! Te nem szeretnél kettőnél több barátot?
#6 16/L, sok bandákat hallgatok, de leginkább Blackpink, BABYMONSTER, Jungkook (szólóban), BTS, Le Sserafim stb stb.
#8 igaz!
#6 vagyok
Akkor sajnos én nem lennék jó beszélgetőpartner neked:D
21 vagyok és csak fiúkat meg krnb szólóistákat hallgatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!