Miért irta ra a nevet?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam ruhaboltban venni par dolgot és a kasszanal ahol fizettem egy nagyon szep csaj volt. Nem beszeltunk egymassal semmit csak a szokasos hogy szeretnek e taskat meg ilyen ajandekkartyat esetleg. Elmagyarazta hogyan mukodik és a blokk hatuljan volt 1 rész ahol van lehetoseg reszt venni jatekban (havi nyerojatek, sorsolas) ehhez csak kerdoivet kell kitolteni hogy reszt vehessek. Ezt a reszt bekarikazta és felul rairta a nevet. Miért tette vajon? Kicsit csodalkoztam is. Vagy ra kell irniuk nevuket ilyen estben ha valaki reszt vesz a jatekban és ra kell hivatkozni ha nyersz? Weboldalon semmi ilyet nem ir.
A vegen csak elkoszontem és szep napot kivantam neki.
2023. dec. 1. 14:59
1/4 anonim válasza:
Szerintem te csak reménykedsz benne, hogy akar valamit. De ne vegyél rá mérget! A boltokban, az eladók, az éttermekben a felszolgálók stb. mindig kedvesnek KELL, hogy legyenek, ez is a munkakörükhöz tartozik.
2023. dec. 1. 15:34
2/4 anonim válasza:
Nálunk is van ilyen, és rá kell írni a nevet.
2023. dec. 1. 18:34
3/4 anonim válasza:
Hogy ki beszélt rá, statisztika van náluk
2023. dec. 1. 18:56
4/4 anonim válasza:
Ha akart volna valamit a telo számot írta volna nem?:-D
2023. dec. 2. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!