51/61 anonim válasza:
#50 Tehát akkor te magad beismered, hogy csak tesztelted az ittenieket, grat. Ennél nagyobb "coming out" tahóként nem kell.
2023. nov. 22. 21:47
52/61 anonim válasza:
És akkor mivan ha tesztelt? Vagy ennyire beleéltétek magatokat hogy egy 17 évessel beszélgettek, és most összedőlt a világ?
2023. nov. 22. 21:53
53/61 anonim válasza:
#52 Én pl egyáltalán nem írtam neki, csak már nagyon elég mindennap ez a 17/L 18/L kamu. Nézzenek valami filmet, aztán játsszanak magukkal, ne itt szórakozzanak.
2023. nov. 22. 21:59
54/61 A kérdező kommentje:
Nem teszteltem senkit, csak beszélgetni akartam volna. Semmi sz3x témát nem említettem, és sztm nem is írtam. Ilyen fajta "felkérésekre" nem is írtam vissza, mellesleg egy "szia mizu" szöveggel se tudok mit kezdeni.
De lényegtelen.
2023. nov. 22. 23:12
55/61 anonim válasza:
#54 Miért, akkor mit kellene írjon? Szóviccekkel kéne szórakoztatnia a köszönés helyett? Tinder effektusod van eléggé.
2023. nov. 22. 23:31
56/61 anonim válasza:
Hát mondjuk ne "szia dugnálak"-at, és most a mizura sem lehet túl sok mindent írni egy idegennek...
2023. nov. 23. 00:57
57/61 anonim válasza:
"mellesleg egy "szia mizu" szöveggel se tudok mit kezdeni"
Mondjuk: "Szia, köszi, jól vagyok, most értem haza a suliból. Te hogy vagy? Mit csináltál délelőtt?"
Valahol el kell kezdeni a beszélgetést, nincs ezzel gond. A probléma ott kezdődik, ha erre egy amolyan "köszi jól wok" minden, amit válaszol.
2023. nov. 23. 09:35
58/61 anonim válasza:
A kérdező elég buta.Direkt kirakott egy félreérthető kérdést tudatosan és ő is tudta hogy mi lesz ennek a következménye.Ezek után meg itt mosdatja magát hogy ő milyen ártatlan csak beszélgetni akart és nem érti miért találta meg annyi perverz ember.Közbe a válaszain látni hogy ő se a legélesebb kés a fiókban és akkor még enyhén fogalmaztam...
2023. nov. 23. 11:36
59/61 anonim válasza:
#58 Még a kanalak között is keresni kell... :D
2023. nov. 23. 15:36
60/61 anonim válasza:
Annyira szomorúvá tesznek ezek a hozzászólások. Én is pár válaszomhoz, kérdésemhez odaírtam a korom és dőltek az ajánlatok. Undorító. Ha valaki mégis normálisnak tűnne, de nem bízol benne annyira, akkor küld el a nevét. Valószínűleg beszélgettem már vele vagy küldött valami undorító üzenetet.
2023. nov. 25. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!