Az, hogy a perverz, örökszűz, incel kollégáid, akiknek annyi közük van a nőkhöz, hogy az anyjuk megpuszilta, mit látnak bele a kérdésbe, az nem azt jelenti hogy a lány is emiatt írta ki. Te nagyon okos. Inkább élőben ismerkedjetek amúgy is. Jaaaa, hogy ott nem megy? Hát szar ügy.
Hát én is jót szórakoznék azon, hogy 1 nap alatt 20+ kiéhezett perverz állat ír mindenféle idiótaságot.
#31 Megjött a konteós is😂🤣
Amúgyis már akkor valószínűbb hogy meleg férfi írta ki, és néhányan bizony eléggé benézték akkor privátban ;)
34-es!
Már csak az a kérdés, hogy te vajon miért vagy itt?
Amúgy én főleg nem arról beszéltem, hogy kamu-e vagy sem. Hanem hogy gáz a kanos kiéhezett férfi áradat egy lehet hogy 17 éves lány kérdésére. És ne legyél naiv, főleg a vénhedt perverz, trotty 30-40es férfiak írtak rá valószínűleg, hogy nagyon megraknák, ami nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!