Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol tudnék barátokat találni?

Hol tudnék barátokat találni?

Figyelt kérdés
Akik voltak felszívódtak, még egymással is megszüntették a kapcsolatot, munkában meg nagyon kevés ember van.
2023. nov. 12. 21:42
 1/5 anonim válasza:
Hobbi esetleg?
2023. nov. 12. 21:56
 2/5 anonim válasza:
Ezt a hobbi általi barátkozást magyarázza már el nekem valaki, hogy működik. Jelenleg nem túl sok olyan hobbi jut eszembe, ahol lehet bárkivel is kommunikálni. Én pl szeretek rajzolni, olvasni, sorozatot nézni. Szerintem egyikkel sem lehet barátkozni élőben, maximum online fórumon vagy ilyesmi. Könnyű mondani, hogy menjünk el pl olvasó klubba, de attól mert szeretek olvasni, nem vágyom ilyen felolvasó dolgokra, mert nem minden könyv érdekel. Ráadásul szerintem Pesten kívül más városokban nincs ilyen klub.
2023. nov. 13. 00:06
 3/5 anonim válasza:
Ismerősöm szintén rajzol és a netre rakta fel a képeit. Valamelyik ilyen rajz megosztó oldalon talált barátokat, nem csak magyarokat.
2023. nov. 13. 00:14
 4/5 anonim válasza:
Pl. Fb. Szingli Túrázók csoport.
2023. nov. 13. 12:20
 5/5 anonim válasza:
Én is felrakom a netre a rajzaimat, a kutya nem kíváncsi rám 🤣
2023. nov. 14. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!