Valaki akar beszélgetni?
Figyelt kérdés
Igazából lehet hogy kicsit fiatal vagyok, és hogy a szüleim nem ezt értették az alatt, hogy szocializálódnom kéne, viszont sulin kívül nincs máshol alkalmam emberekkel találkozni. Akiket meg onnan ismerek, azokat alapból minden nap látom, de mégsem lehet őket igazán a barátaimnak nevezni.
Szóval igazából az a kérdés, hogy valakinek lenne kedve beszélgetni?
2023. nov. 9. 12:32
1/11 anonim válasza:
írnál magadról pár sort?
2023. nov. 9. 12:34
2/11 HandsomeNaughtyBoy válasza:
Nekem lenne kedvem, mert volt pár jól sikerült beszélgetésem az oldalon.
2023. nov. 9. 13:47
3/11 anonim válasza:
Hát ez elég kevés infó, van bővebb bemutatkozásod privátban esetleg?
2023. nov. 9. 13:56
4/11 A kérdező kommentje:
Érdélyi vagyok, szoktam olvasni könyveket, néha járok lovagolni, és itt kifullad a személyiségem :)
Meg 15/l
2023. nov. 9. 14:51
5/11 anonim válasza:
Szívesen beszélgetek veled, én is minden barátomat, meg akivel valaha jóba voltam a neten ismertem meg. Na jó, egy kivétel van, de a többségen nem változtat. Suliban nem igazán sikerült, mert hát teljesen ellentétes személyiségem volt velük, így se közös program, se közös téma - a tananyagot leszámítva, de hát abból is mindenkit más érdekel.
2023. nov. 9. 14:58
6/11 anonim válasza:
15 évesen nem feltétlenül ez a legjobb hely az ismerkedésre. Ha mégis sikerül találni valakit akivel tudsz beszélgetni, nagyon figyelj oda hogy kinek mit mondasz, mert tapasztalatom szerint tele van az oldal predátorokkal. Én a helyedben 15 évesen, főleg lányként nem itt keresnék barátokat. Van egy csomó Facebook csoport ilyen célra, és ott azért jobban utána tudsz nézni annak hogy kivel is beszélsz. Itt mindenki azt mond magáról amit akar
2023. nov. 9. 15:43
7/11 anonim válasza:
Persze irj ha szeretnel 😊
2023. nov. 9. 16:18
8/11 anonim válasza:
Vigyázz, mert idősebb férfiak fognak itt megtalálni, és nem a korodbeliek. Gobdoltam szólok.
2023. nov. 9. 16:41
9/11 anonim válasza:
Friss husi,pedomacik,hol vagytok?
2023. nov. 10. 18:44
10/11 anonim válasza:
Itt vagyok irhatsz 😊
2023. nov. 10. 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!