Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Egyedül vagyok és nincs kivel...

Egyedül vagyok és nincs kivel beszélnem?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Nagyon magam alatt vagyok és nincs senkim akivel tudnék beszélgetni.Eddig lefoglaltam magam de már energiám sincs semmit csinálni.Enni sem bírok.Mit tehetnék,hogy másra gondoljak ne a problémáimra?Vagy kivel tudnék beszélni?Köszönöm a válaszokat.
2023. okt. 18. 14:50
1 2
 1/12 anonim válasza:

En is gyk-n csetelek meg tarskeren es ennyi

A kollegákkal meg szomszedokkal a smalltalkot nem veszem beszelgetesnek.

2023. okt. 18. 14:53
 2/12 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon nehezen megy az ismerkedés.
2023. okt. 18. 14:56
 3/12 anonim válasza:

Ez másokat nem érdekli. Irsz vmit kerdezel aztan irsz random akarkiknek is.

De snapchaten pl van ai intelligencia is robot. Csak ne adj neki ki szemelyes adatokat.

2023. okt. 18. 14:59
 4/12 anonim válasza:

1. Ha problémáid vannak és ki kell beszélned őket, keress egy pszichológust.

Egyébként ő a szociális blokkjaidban is tud segíteni.

2. Barátkozz. A kategóriából íélve arra gondolok, hogy arra gondolsz, hogy neked egy párkapcsolat kell, de az a helyzet, hogy ha ilyen jellegű problémád van, neked elsősorban barátokra lenne szükséged.

Hogy barátkozz?

Nyilván vannak rá technikák, érdemes érdeklődési kör mentén, stb, de mint írtad gond van a szociális készségeiddel, úgyhogy először menj el pszichológushoz.

2023. okt. 18. 15:15
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm felkeresek egyet.

De úgy érzem barátokra van szükségem.A kategória választás azért ez lett mert párkapcsolati gondjaim vannak.

2023. okt. 18. 15:26
 6/12 anonim válasza:
Na mesélj mi a helyzet, nemed, korod, mi történt, meddig tartott stb.
2023. okt. 18. 15:51
 7/12 anonim válasza:
Írj.
2023. okt. 18. 19:09
 8/12 anonim válasza:

Mi a baj,gond?

Itt azért vigyázz, mert elmehet a kedved a barátkozástól! Itt még férfiként is ha valami olyat szólsz rád szállnak..kellett már tiltanom, de legalább van ilyen lehetőség!

Beszélgetni szívessen, ha annyi segít...

2023. okt. 18. 19:59
 9/12 anonim válasza:
Mesélj nekem is.
2023. okt. 18. 20:32
 10/12 anonim válasza:

Szia! Én szívesen meghallgatnálak és beszélgetnék. Nekem sincs nagyon kivel.

17F

2023. okt. 18. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!