Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt olyan, aki nem akarja...

Van itt olyan, aki nem akarja ezt az új világrendet?

Figyelt kérdés

#NWO #1984 #COVID #Szépujvilág
2023. okt. 16. 12:14
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim válasza:

A kisgyerek is magáért felel, amikor elrabolja egy beteg állat?

Butaságokat ne beszéljünk már.

Igenis van közös felelősség. Emberek vagyunk, nem gépek.

2023. okt. 17. 22:42
 42/54 anonim válasza:

Nem tudnának semmit tenni, az úgynevezett hatalom, ha az emberek nem birkák lennének, hanem lenne bennük gerinc, tartás, tisztesség, összetartás, tisztelet egymás iránt, szeretet.

Gond nélkül el lehetne zavarni a manipulatív ingyenélőket.

De mivel a többség megalkuvó, gyáva, megvásárolható, így azt csinálnak velük, velünk, amit akarnak.

Az összefogás, egység lenne a megoldás, de az nem lesz.

2023. okt. 17. 22:50
 43/54 anonim válasza:
Én nem akarom.
2023. okt. 17. 22:54
 44/54 A kérdező kommentje:

41: GOTO #31. Előbb olvass, hogy ne csinálj feleslegesen hülyét magadból.

Látom a megnyilvánulásodból te vagy az összetartás díszpéldánya. Ja, nem.

2023. okt. 17. 22:56
 45/54 anonim válasza:
Én csinálok hülyét magamból, amikor azt se tudod, hogy melyik válaszoló vagyok? :D Jó vicc.
2023. okt. 17. 23:20
 46/54 anonim válasza:

Szerintem te egy valamibe nagyon nem gondolsz bele, Kedves Kérdező. Ez nem most kezdődött, hanem sok évtizede tart. Te ebbe már beleszülettél! Azt etted-ittad világéletedben, ami az ő irányításuk alatt volt, olyan gyógyszereket szedtél, amik az ő kezükben voltak, olyan médiatartalmakat, filmeket néztél, amit ők gyártattak le. Olyan események történetek, ami az ő döntésük volt. Ez generációról generációra ment. Általuk lettél olyan, amilyen vagy. Formálták a véleményed, befolyásolták az életed már akkoris. 20'-ban felvállalták magukat. De te továbbra is azt eszed-iszod, ami az ő irányításuk alatt van, olyan gyógyszereket szedsz, ami az ő kezükben van, olyan médiatartalmakat, filmeket nézel, amit ők gyártatnak le. Olyan események történnek, amik az ő döntésük. Ők jót szórakoznak. Rajtad is. Mivel azt hiszed, okosabb vagy náluk, nem érzed magad "birkának" (a te szavaiddal élve). A szabad akarat csak illúzió. Azzal, hogy felvállalták magukat, azt akarták, hogy aki tudja, jobban szenvedjen, mint aki nem tud semmit. Szóval ahelyett, hogy az embertársaidat lenézed és lebirkázod, kezd el tágabb körben vizsgálni a dolgot, az életedet, a lehetőségeket. De hajrá, a benned lévő dühöt irányítsd ellenük és én veled tartok a harcban. Eredetileg nekem is az volt a tervem, hogy leigázzuk őket. Csak kipislogtam már azt az álmot a szememből.

2023. okt. 18. 01:01
 47/54 anonim válasza:

47

Kikről beszélsz?

2023. okt. 18. 02:35
 48/54 A kérdező kommentje:
46: projekció. Fogalmad sincs rólam, csak elképzelsz valamit a saját életed alapján.
2023. okt. 18. 08:41
 49/54 A kérdező kommentje:
Az viszont jó, hogy a cenzúrát rendesen dolgoztatja ez a kérdés, pedig nincsenek durva megnyilvánulások. Eleve a hashtagek fele meg sem jelent, mint a WEF pl., tiltott lett úgy tűnik. Ez jó.
2023. okt. 18. 08:44
 50/54 anonim válasza:

#47 Schwab-ékról, az elitről. Ők az úgynevezett "háttérhatalom". Bár ezt a szót én nem szeretem, mert 1.kettyósnak nézik az embert, 2.már nem a háttérben vannak, hanem a rivaldafényben. Tudok dobni linkeket, ha esetleg bővebben érdekel.

Kérdező!

Nem kell semmilyen képet alkotnom rólad. Miért is kellene? Ugyanabban az elcseszett világban élsz, mint 8 milliárd embertársad. Teljesen mindegy, hogy városban élsz, vagy falun, mindegy, hogy Samsung telefonod van, vagy Iphone, mindegy, hogy Meki vagy Burger King, Pepsi vagy Coca cola, Netflix vagy HBO, Jégvarázs vagy Végtelen útvesztő. Az ő kezükben van minden, ami a te hétköznapi életed része. Monopoly dokufilmet nem láttad? Eltudom küldeni, ha kell. Segít megismerni, hogy épül fel a "csodás" kis világunk.

2023. okt. 18. 22:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!