Van itt olyan, aki nem akarja ezt az új világrendet?
#31 Aki igazán tudatos, az tudja, hogy nem birkák az emberek, hanem más is történt, ami miatt nem megy... Mások tájékoztatása kizárólag az ember pici lelkét nyugtatja meg, hogy esélyt érezz, hogy másképp lesz. Csak azért tudunk a dolgokról, mert Schwab-ék kiálltak. Ebből nincs kiút. Senkinek.
31
Jaja, mindenki birka, csak te nem, igaz?
32: írsz köszönő levelet is Svábnak, hogy kiálltak és szólt előre? Nagyon rendi tőle, nem?
Most már legalább leírtad, hogy kikhez tartozol.
#33 Nem hagytam fel teljesen, de erősen szelektálok. A konteósozókat, meg a birkázókat kerülni szoktam. Nyilván most eléggé mellé lőttem.. Nem volt csatornám.
Kérdező!
Hogyne. Hálásnak kéne lennem Schwab-éknak, hogy azzal a tudattal kell élnem, hogy tudom mikor halok meg a családommal együtt? Hálásnak kéne lennem, hogy pár hete édesapámat elveszítettem miattuk? Minél többet tud az ember és minél több idő telik el, annál kevesebb esélyt lát arra, hogy változást tudunk hozni és az egész szarból mi jövünk ki győztesen. Ettől még nem leszek a saját magam ellensége és nem őrültem meg, hogy az elmebetegeknek szurkoljak. Sok benned a feszültség, az látszik, de ne random idegen embereken vezesd le. Rajtam meg főleg ne, nem adtam rá okot.
Te magad írtad:
"Csak azért tudunk a dolgokról, mert Schwab-ék kiálltak."
Gondolom, ez hála.
Mindenki magáért felelős, senki mást nem hibáztathat a saját döntéséért senki. A szabad akarat, a hit a kényszerítéstől, zsarolástól, a megtorlástól erősebb; kivéve, ha az áldozatszerepre vágyik az ember akár tudat alatt is.
Ha erősek lennének, nem lenne szükségük aljas eszközökre, hanem nyíltan csinálnák, nem pánikkeltéssel és a szerintük gyengéket megcélozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!