Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Nők, lelki témákról van...

Nők, lelki témákról van kedvetek beszélgetni?

Figyelt kérdés

Önbizalom, párkapcsolatok, családi háttét stb. Érdekelne a női szemszög is.

Ha 18 elmúltál, és tudsz szépen fogalmazni, akkor beszélhetünk.

2023. okt. 2. 14:46
 1/8 anonim válasza:
Van kedvem ezekrol a temakrol beszelgetni.
2023. okt. 2. 16:03
 2/8 anonim válasza:
És személyi igazolványt kérsz a szépen fogalmazó lányoktól, hogy biztosan nem 17 éves esetleg még egy hónapig? xD.
2023. okt. 2. 19:52
 3/8 A kérdező kommentje:
18 év felettiek (felnőttek) írjanak.
2023. okt. 2. 19:57
 4/8 anonim válasza:
Én pedig nem troll válasznak szántam, akkor leírom érthetően, vannak 16 évesek akik nagyon kifinomultan fogalmaznak, igen magas érzelmi intelligenciával rendelkeznek, van bennük empátia. És vannak 20 éves nők is akik felszínesen gondolkodnak, rébuszokban válaszolnak, nem érdekli semmi őket, és komplikáltabb érzelmi témákba nem tudnak belebocsájtkozni. Ezért felesleges korosztályokra bontani a csevegést, mert az nem kortól függ.
2023. okt. 2. 20:06
 5/8 anonim válasza:
Ő abba kategorizálja őket. Ő teste, Ő döntése.
2023. okt. 2. 23:51
 6/8 anonim válasza:
#4 Teljesen egyet tudok veled érteni. Nem egy 25-30 éves személyt, sőt idősebbet is ismerek, aki nem annyira kifinomult, empatikus és művelt, mint jópár tizenéves. Persze mindenkinek a maga döntése, hogy kikkel beszélget.
2023. okt. 3. 08:37
 7/8 A kérdező kommentje:

Én 18 éves elmúltam, tehát idősebb emberekkel akarok beszélni. Pont.

Egyébként sem nézik itt annyira jó szemmel, ha egy pl. egy 25 körüli pasi egy 15-16 évessel beszélget. Más rovatban az ilyet pedofíliának tartják, hogy mit akar egy ilyen ember egy "kislánytól".

Tehát 18 az alsó korhatár nálam, ennyi.

2023. okt. 3. 13:23
 8/8 anonim válasza:
Egy kis diskurzus ezekről jöhet.
2023. okt. 4. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!