Lányok, akik kissé furcsák, és nem követik a mai trendet, van kedvetek beszélgetni?
Figyelt kérdés
18-25 között.2023. szept. 15. 17:08
1/5 anonim válasza:
Melyik mai trendet?
2023. szept. 15. 17:43
2/5 anonim válasza:
ilyen lánnyal én is szívesen ismerkednék
20/f
2023. szept. 15. 17:45
3/5 anonim válasza:
Manic pixie dream girl? Hidd el, filmen tűnik csak izgalmasnak, a valóságban nem akarsz te ilyen csajt. :D
2023. szept. 15. 17:46
4/5 anonim válasza:
Én NeM VagyOk OlyaN, MiNt a TöbbILánY! 🤡 A Többilányok mind magassarkút hordanak és HBO előfizetésük van, de én ilyen kis különc csodabogár vagyok, mert bakancsot hordok és Netflixem van. Jajj, olyan furcsa vagyok, senki sem ért meg engem, sosem lesz így pasim. Fiúk szedjetek fel! 🤡🤡🤡
2023. szept. 15. 17:52
5/5 anonim válasza:
Egy kedves úriember (felhasználóneve alapján 33 éves), privátban jelezte nekem, hogy szexuális kapcsolatot szeretne velem létesíteni, amiben ő az aktív fél szerepét veszi fel (idézem: megb***lak). Üzenem neki, hogy sajnos kizárólag aktív szeretek lenni, szóval vagy cserélünk, vagy csak egy laza kölcsönös sz*pás lesz.
4. voltam. Puszuus!! :*
2023. szept. 15. 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!