Valaki fun beszélgetni, barátkozni?
Igen, igen..magyarul ez talán a szórakoztató kifejezés lenne, de nem tetszik. A fun sokkal kifejezőbb.
Ezt mostan letudva, a kérdés adott, egyetlen kikötésem hogy 17-20 között legyél, ha írásra adod fejed. Nem értékelem a 30-asok privátjait. Na meg, ennek egyértelműnek kéne lennie, de ne vesztegesd eme idegen (én) idejét.
egy év múlva leszek 30, akkor én még irhatok? xd
a kérdező nyilván egy fiatal lány akinek elege van a nyomulós vén perverz incelekből és így próbálja szűrni őket szép próbálkozás nice one.
írd már meg hogy sikerült e tényleg kíváncsi vagyok 🙂
A kád széle is kemény...meg hideg xd
Meglepő módon kaptam azóta még egy privátot.
Eddig csak a 8-as válaszoló írt bármi értékelhetőt. Meg az igazat. Amint megtudom hogy szüleim korosztálya az illető, nem szívesen beszélek vele. Nem hiszem hogy sok közös lehet egy 30+ és egy 17 éves között, na meg kellemetlen mert volt eset mikor a pasas elkezdett nyomulni (és akkor nem is 17 voltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!