Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve valakinek beszélge...

Lenne kedve valakinek beszélgetni, barátkozni egy 38 éves férfival? Kortól, nemtől függetlenül bárkivel beszélgetnék.

Figyelt kérdés

Kedvenc témáim a sport, edzés, a spiritualitás pl. meditáció, önkutatás, filozófia, pszichológia, történelem, filmek de bármi másról is szívesen beszélgetek, kivéve a politikát mert az nagyon távol áll tőlem és a szexualitással kapcsolatos beszélgetéseket is kihagynám.

Személyiségemet tekintve elèg introvertált vagyok, azonban internetes beszélgetések során ez nem szokott érződni, inkább személyesen érezhető ez a személyiség hibám.

2023. szept. 20. 20:15
1 2
 1/16 anonim válasza:
Hogyhogy férfi létedre pont a szexualitást hagynád ki? Ez annyira ritka, hogy nem bírom ki, hogy ne kérdezzem meg :D
2023. szept. 20. 22:33
 2/16 A kérdező kommentje:

Mondjuk úgy, hogy a szexualitás olyan hatással van rám, mint a kábítószerek, vagy a tudatmódosító szerek, aminek következtében kifordulok önmagamból, emiatt nem vagyok önmagam. Ezért próbálom kerülni ezt a területet, témát és önmagam maradni.

Lehet ritka, de valószínűleg nem példátlan.

2023. szept. 20. 22:59
 3/16 anonim válasza:
Értem. Mondasz példát, hogy még jobban értsem?
2023. szept. 20. 23:12
 4/16 A kérdező kommentje:
Több mindenkit elveszítettem már úgy hogy megvolt a kölcsönös szimpátia akár vonzalom majd átváltottunk a szexualitás téma területére. A vágyak felerősödése megint kicsit olyan mint az alkohol vagy a drog, egyéntől függő hogy mit hoz ki belőle. Belőlem a szexuális vágyak felerősödése erős érzelmi kötődést vált ki a másik fél iránt, ami valószínűleg arra vezethető vissza hogy sokat voltam egyedül ezért tudat alatt erős szeretet hiányom van és ez nyilvánul meg vagy tör ki ilyenkor belőlem erős érzelmi kötődésben. Ezzel már több mindenkit elijesztettem, több addig jól működő kapcsolatot tönkretettem. Ezért inkább kerülöm a szexualitás témát, minden ezzel kapcsolatos dolgot mint egy olyan ember aki nem bírja alkoholt, ezért inkább nem iszik hogy ne legyen rosszul tőle és másoknak se okozzon gondot, problémát a rosszullétével.
2023. szept. 20. 23:26
 5/16 anonim válasza:
Ja, értem. De ez nagyon jó, hogy felismerted, meg beismerted, hogy így van. És pláne, hogy van erőd ellene tenni.
2023. szept. 20. 23:48
 6/16 A kérdező kommentje:
Igen, ez valóban jó, csak sajnos kicsit későn ébredtem rá erre emiatt későn is kezdtem el tenni ellene.
2023. szept. 20. 23:55
 7/16 anonim válasza:

Milyen sokan vagyunk,akik sokat voltak és vannak egyedul...

Talán többen,mint akik párban vannak.

A szeretethiány a legrosszabb, amit ember átélhet,talán a fizikai kínoknál is rosszabb.

Baráti szeretet is pótolhatja,amit mások nem tudtak,vagy nem akartak megadni.

Legyél sikeres az ismerkedésben Kérdező !

Egyébként a politikát jobb kihagyni mindenből,csak gondot okoz,éket ver az emberek közé.

2023. szept. 21. 05:30
 8/16 A kérdező kommentje:

#7 Köszönöm. Biztosan sokan vannak akik egyedül vannak és szeretethiányban szenvednek. Akinek barátai sincsenek, nekik a legrosszabb mert ők teljesen egyedül vannak így lehetséges hogy semmilyen szeretet nincs jelen az életükben, legfeljebb ha van valami kis házi kedvencük. Ezért ezt kevesen tudják kezelni és elviselni az egyedüllétet és a sok esetben ezzel együtt járó a magányt. Nekem annyiban könnyebb kicsit hogy a sok-sok edzésnek illetőleg bizonyos spirituális gyakorlatoknak köszönhetően megtanultam a fájdalmat, szenvedést viszonylag jól elviselni de a lelki szenvedést én is rosszabbnak tartom és ezt még nehezebb elviselni vagy akár felülemelkedni rajta és legyőzni magunkban.

Igen a politika leginkább csak elválasztja az embereket egymástól, emiatt sem szeretnék erről beszélni. Ha elég erős érzelmi alapon nyugszik egy kapcsolat, legyen az barátság vagy párkapcsolat akkor a politikai nézeteltéréseket is jobban meg lehet vitatni, meg lehet beszélni mert akkor már ezeket jobban a helyén tudják kezelni az emberek anélkül hogy elmérgesedne az eszmecsere vagy esetleg a vita köztük és szétfeszítené vagy tönkretenné az adott kapcsolatot. De különösebben a politika sosem érdekelt és úgy vélem ennél sokkal érdekesebb, hasznosabb dolgokról is lehet beszélni, főleg egy ismerkedés kezdeti fázisaiban.

Köszönöm még egyszer a hozzászólásaidat, viszont kívánok sok sikert és minden jót Neked is!

2023. szept. 21. 06:46
 9/16 anonim válasza:
Kedves kérdező! Szerintem, ha úgy véled, az erős érzelmi kötődésed miatt hagytak el, az illető nem is szeretett igazán. Természetes, hogyha együtt vagyok valakivel, akit szeretek, az összebújás is hozzátartozik egy párkapcsolathoz. Szerintem a baj csak akkor van, ha ok nélkül féltékenykedik valaki, vagy rátelepszik a másikra, birtokolni akarja. Hol laksz egyébként?
2023. szept. 21. 08:17
 10/16 A kérdező kommentje:

#9 Lehet igazad van. A féltékenykedés és a birtoklás is távol áll tőlem. Úgy vélem ha valakit önzetlenül szeretünk akkor nem akarjuk birtokolni vagy bármit ráerőltetni valamint ha igazán szeretünk valakit akkor az azt is jelenti hogy meg is bízunk benne ezért nem alakul ki féltékenység sem. Legalábbis nálam egyik sem jellemző.

Velem részben az is a baj hogy több esetben is túl hamar kialakult bennem az érzelmi kötődés valaki iránt és ez sem jó mert esetleg úgy tünhet hogy érzelmileg instabil vagyok vagy csak egy fellángolásról van szó közben pedig nagyon is mély érzésű vagyok, talán túlságosan is.

Debrecen mellett élek.

Te beszélgetőtársat keresel barátkozás céljából ismerkedsz?

2023. szept. 21. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!