Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Mennyire lehet barátkozni...

Mennyire lehet barátkozni budapesti társasjáték esteken?

Figyelt kérdés

Sokszor láttam már Facebookon ilyen eseményeket, de sajnos nincs kivel elmennem és félek, hogy egyedül lenne-e bárki, akivel tudnék játszani.

Aki volt már, tudna mesélni az élményről? Az is érdekelne, hogy milyen életkorú emberek szoktak főleg lenni.

28F

2023. szept. 23. 13:15
 1/6 anonim válasza:

Egyszer elmentem egy ilyenre és egy jó havert szereztem ott,igaz fiatalabb volt nálam.

Pár évig barátom volt,de mikor becsajozott akkor köddé vált :)

Vannak ott egyedül, nem kell aggódnod,minden korú és nemű.

F/Bp

2023. szept. 23. 14:10
 2/6 anonim válasza:
Én egyszer voltam mensa társas estén, ott nagyon barátságosak voltak, te hol találtál hirdetést?
2023. szept. 23. 16:48
 3/6 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat :)

A játszóház projekt eseményeit láttam sokszor, szimpatikusnak tűnnek a leírás alapján

2023. szept. 23. 17:39
 4/6 anonim válasza:
Ez az emberekről függ, mennyire barátságosak:))
2023. szept. 23. 17:42
 5/6 anonim válasza:

Ma voltam ilyen délutánon. Nagyon oldott volt a hangulat, túlságosan is.

Majdnem elcsábították a páromat mellőlem...

2023. szept. 23. 21:02
 6/6 anonim válasza:
Gyakran járok ilyenekre. Jellemzõ a társasjátékos emberekre hogy az átlagosnál nyitottabbak, szeretnek játszani és új emberekkel ismerkedni.
2023. okt. 4. 05:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!