Mít szolnatok egy kozos beszelgeteshez?
Most elegge egyedul erzem magam es szeretnem elterelni a figyelmemet, ugyhogy orulnek legalabb egy virtualis tarsasagnak. Beszelgethetnenk itt, igy kozosen, ha vagytok tobben, akiknek epp nincs jobb dolguk.
Feldobok egy temat, aztan meglatjuk mi lesz belole: gombaszni akartam menni a hetvegen, de nem nonek a gombak, ugyhogy nem tudom mit fogok csinalni. Nektek mi a tervetek?
"maró "mi lett volna ha" érzésénél semmi sem tud rosszabb lenni."
Ok, ezzel nem tudok vitatkozni, ebben igazad van.
De a kérdéses szitu, hogy van néhány hónapunk, belefogjunk-e, ez nem teljesen ilyen.
Alapjában én is azon a véleményen vagyok, inkább legyen az embernek egy rövid boldog időszaka, mint hogy még az se legyen.
De amikor nem olyan miatt van vége mert nem egyezünk, hanem amiről szó van, hogy mert egyszerűen valami okból kifolyólag nem mehet tovább, hát inkább bele se fogtunk volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!