Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Mít szolnatok egy kozos...

Mít szolnatok egy kozos beszelgeteshez?

Figyelt kérdés

Most elegge egyedul erzem magam es szeretnem elterelni a figyelmemet, ugyhogy orulnek legalabb egy virtualis tarsasagnak. Beszelgethetnenk itt, igy kozosen, ha vagytok tobben, akiknek epp nincs jobb dolguk.

Feldobok egy temat, aztan meglatjuk mi lesz belole: gombaszni akartam menni a hetvegen, de nem nonek a gombak, ugyhogy nem tudom mit fogok csinalni. Nektek mi a tervetek?

2023. szept. 22. 20:17
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Azt mar annyiszor akartam megtenni, csak ugy utnak indulni es bolyongani, de mindig felek hogy eltevednek :D ami viszonylag gyakran tortenik velem, akkor is ha tudom hova tartok
2023. szept. 22. 20:52
 12/22 A kérdező kommentje:
#10 ha szeretnel egy keretlen tanacsot akkor mindenkepp. Jobb egy rovidebb de boldogan egyutt toltott ido, mint a semmi.
2023. szept. 22. 20:54
 13/22 anonim válasza:
#11 Ilyet én is nagyon szeretnék!!
2023. szept. 22. 21:30
 14/22 anonim válasza:
12. Nem feltétlen. Mert elválás után meg igen rossz tud lenni.
2023. szept. 22. 21:59
 15/22 anonim válasza:
14., a tétlenségből fakadó megbánásnál, és az örökre megmásíthatatlanul maró "mi lett volna ha" érzésénél semmi sem tud rosszabb lenni.
2023. szept. 22. 22:18
 16/22 anonim válasza:

"maró "mi lett volna ha" érzésénél semmi sem tud rosszabb lenni."

Ok, ezzel nem tudok vitatkozni, ebben igazad van.

De a kérdéses szitu, hogy van néhány hónapunk, belefogjunk-e, ez nem teljesen ilyen.

Alapjában én is azon a véleményen vagyok, inkább legyen az embernek egy rövid boldog időszaka, mint hogy még az se legyen.

De amikor nem olyan miatt van vége mert nem egyezünk, hanem amiről szó van, hogy mert egyszerűen valami okból kifolyólag nem mehet tovább, hát inkább bele se fogtunk volna.

2023. szept. 22. 22:30
 17/22 anonim válasza:
nyissatok egy fb vagy telegram csoportot vagy discord.
2023. szept. 22. 22:35
 18/22 anonim válasza:
Szia! Nekem is sok gond van a házasságomban, sokszor menekülnék, de jelenleg kilátástalan a helyzetem. Ha van kedved, beszélgethetünk.
2023. szept. 22. 23:46
 19/22 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem van egy ismerkedős, barátkozós csoportom. Jöhettek oda is beszélgetni. :) Aki szeretne jönni az írjon.
2023. szept. 23. 07:22
 20/22 A kérdező kommentje:
#15 teljes mertekben egyetertek
2023. szept. 23. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!