Valaki beszélgetni ilyen jelleggel?
Kicsit elegem lett a környezetemből, rengeteg emberben csalódtam. Másokkal, akikkel amúgy rendben vagyok, mostanában kevésbé találom az összhangot. Kicsit visszavonultam átgondolni a dolgaim és szeretnék egyedül lenni, DE jól esnének bizonyos ingerek. (Tök oké hétvégén elmenni piálni, de másra is vágyom.)
Rólam, hogy mit várhatsz és mit nem:
+ Szinte minden téma érdekel, mindenről megvan a véleményem. (
+ Jelenleg nem vagyok a legjobb passzban. Ez lehetséges, hogy érződik majd.
+ Nálam az egyik legfontosabb dolog az őszinteség.
+ Férfi vagyok.
+ Érzelmesebb típus vagyok, de racionális is.
- Az előbb említett őszinteség miatt könnyen tűnhetek bunkónak akkor is, ha nem áll szándékomban.
- Nem tudok mindig elérhető lenni. Munkaidőben van, hogy tényleg semmi időm.
Amit keresek és amit nem:
+ Legyél fejben is felnőtt. Tudj véleményt alkotni, veszekedés helyett vitázni, összetett és értelmes mondatokat alkotni. (Tudom, fura, hogy ezt le kell írni.)
+ Azt vettem észre, hogy nőkkel sokkal jobban lehet lelkizni és több témáról beszélgetni, szóval elsősorban nőt keresek. (Férfiakkal sokszor kimerül a beszélgetés a kocsikban és hasonlókban.)
+ Ne legyél sablonos. Legyen benned valami plusz, de ne erőltetetten, kompenzálásként.
+ Külön pluszt jelent, ha sportolsz és esetleg tudsz segíteni az étrendem kialakításában. Az is, ha tudsz motiválni pár dologban.
- Ne írj egyszavas válaszokat.
- Ha a dolgokról sablonos a véleményed és közhelyekkel reagálsz témákra, nem egymást keressük.
- Ha sosem tudsz miről mesélni. (Nem kell óriási eseményeknek történnie, de egy egyszerű hétköznapban is lehet találni érdekes dolgokat.)
- NEM igazán keresek társat jelenleg.
- Ha valami érdekel és nem megkérdezed, hanem kombinálsz. Ettől kifutok a világból.
Ha valakit érdekelne így beszélgetés, akkor írjon PRIVÁTBAN egy olyan üzenetet, amire ő maga is válaszolna.
Szerintem feladtad a leckét az embereknek. :)
Kevés ember van aki ennek megfelelne. Aki igen, annak megvan hozzá a megfelelően nagy egoja, amivel meg szerintem te nem lennél kompatibilis.
De azért remélem sikerül találnod valakit aki megfelel az elvárásaidnak.
"Kicsit elegem lett a környezetemből, rengeteg emberben csalódtam. Másokkal, akikkel amúgy rendben vagyok, mostanában kevésbé találom az összhangot. Kicsit visszavonultam átgondolni a dolgaim és szeretnék egyedül lenni"
Az írásodnak ezen részével nagyon egyetértek és átérzem a helyzetedet.
Ilyenkor szoktam mondani, hogy de jó lenne egy lakatlan szigeten egy kicsit "héderelni". :)
3: Köszönöm! :)
Tényleg sokaknak nagy az egója, de attól még lehet, hogy passzolhatok hasonlóval.
Neked mi történt a környezeteddel? Van tipped, hogy lehet új embereket találni?
6: Valószínűleg nem ismernek. Érdekes, hogy ketten is azt írták, hogy negyedszerre írok ki ilyen kérdést és hónapok óta. Nem írtam ki régóta.
Szóóóval, valaki leírná a nicknevem utolsó betűjét? Ha jön pár tipp, írok neked 6-os egy üzenetet, hogy láthasd a nevem.
Én hiszek neked meg nem akarok senkit se meggyanúsítani, de honnan veszik hogy több ilyen kérdésed volt már.
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!