Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki beszélgetni ilyen...

Valaki beszélgetni ilyen jelleggel?

Figyelt kérdés

Kicsit elegem lett a környezetemből, rengeteg emberben csalódtam. Másokkal, akikkel amúgy rendben vagyok, mostanában kevésbé találom az összhangot. Kicsit visszavonultam átgondolni a dolgaim és szeretnék egyedül lenni, DE jól esnének bizonyos ingerek. (Tök oké hétvégén elmenni piálni, de másra is vágyom.)

Rólam, hogy mit várhatsz és mit nem:

+ Szinte minden téma érdekel, mindenről megvan a véleményem. (

+ Jelenleg nem vagyok a legjobb passzban. Ez lehetséges, hogy érződik majd.

+ Nálam az egyik legfontosabb dolog az őszinteség.

+ Férfi vagyok.

+ Érzelmesebb típus vagyok, de racionális is.

- Az előbb említett őszinteség miatt könnyen tűnhetek bunkónak akkor is, ha nem áll szándékomban.

- Nem tudok mindig elérhető lenni. Munkaidőben van, hogy tényleg semmi időm.

Amit keresek és amit nem:

+ Legyél fejben is felnőtt. Tudj véleményt alkotni, veszekedés helyett vitázni, összetett és értelmes mondatokat alkotni. (Tudom, fura, hogy ezt le kell írni.)

+ Azt vettem észre, hogy nőkkel sokkal jobban lehet lelkizni és több témáról beszélgetni, szóval elsősorban nőt keresek. (Férfiakkal sokszor kimerül a beszélgetés a kocsikban és hasonlókban.)

+ Ne legyél sablonos. Legyen benned valami plusz, de ne erőltetetten, kompenzálásként.

+ Külön pluszt jelent, ha sportolsz és esetleg tudsz segíteni az étrendem kialakításában. Az is, ha tudsz motiválni pár dologban.

- Ne írj egyszavas válaszokat.

- Ha a dolgokról sablonos a véleményed és közhelyekkel reagálsz témákra, nem egymást keressük.

- Ha sosem tudsz miről mesélni. (Nem kell óriási eseményeknek történnie, de egy egyszerű hétköznapban is lehet találni érdekes dolgokat.)

- NEM igazán keresek társat jelenleg.

- Ha valami érdekel és nem megkérdezed, hanem kombinálsz. Ettől kifutok a világból.

Ha valakit érdekelne így beszélgetés, akkor írjon PRIVÁTBAN egy olyan üzenetet, amire ő maga is válaszolna.

2023. szept. 22. 12:56
1 2
 1/14 anonim válasza:
Jajj, már megint te.... Nem csodálom, hogy már negyedszerre kell ezt kiírnod... Volt hozzád szerencsém privátban is, borzasztóan idegesítő, beképzelt, lekezelő vagy, aki azt hiszi magáról, hogy ő az egyetlen értelmes ember a földön, és mindenki más hülye. :D
2023. szept. 22. 13:02
 2/14 A kérdező kommentje:
Wow... Nem tudom, hogy kire gondolsz, de én ebbe a kategóriába kb. 2 éve írtam ki utoljára kérdést.
2023. szept. 22. 13:06
 3/14 anonim válasza:

Szerintem feladtad a leckét az embereknek. :)

Kevés ember van aki ennek megfelelne. Aki igen, annak megvan hozzá a megfelelően nagy egoja, amivel meg szerintem te nem lennél kompatibilis.

De azért remélem sikerül találnod valakit aki megfelel az elvárásaidnak.

"Kicsit elegem lett a környezetemből, rengeteg emberben csalódtam. Másokkal, akikkel amúgy rendben vagyok, mostanában kevésbé találom az összhangot. Kicsit visszavonultam átgondolni a dolgaim és szeretnék egyedül lenni"

Az írásodnak ezen részével nagyon egyetértek és átérzem a helyzetedet.

Ilyenkor szoktam mondani, hogy de jó lenne egy lakatlan szigeten egy kicsit "héderelni". :)

2023. szept. 22. 13:10
 4/14 anonim válasza:
Hú, rád emlékszem, valahányszor írtál ide az elmúlt pár hónapban én mindig tettem egy próbát, aztán meg is bántam. Tényleg elég idegesítő vagy, bocsi. :) Úgy látom, még mindig nem igazán sikerült elfogadnod, hogy nem te vagy a világ közepe, úgyhogy most már nem írok. :D
2023. szept. 22. 13:14
 5/14 anonim válasza:
Én privátban még nem beszéltem veled, de én is emlékszem a korábbi kérdéseidre, kb. negyedszerre írod ezt ki ugyanazzal a szöveggel rövid időm belül. Ezt így kapásból letagadni azért elég gáz. Főleg, hogy simán mondhatod, hogy igen, sokadszorra próbálod meg, mi van abban? Mi értelme letagadni, amikor egyértelmű? Nálam emiatt mínusszal indulnál.
2023. szept. 22. 13:18
 6/14 anonim válasza:
Ismeritek a fickót?
2023. szept. 22. 13:27
 7/14 A kérdező kommentje:

3: Köszönöm! :)

Tényleg sokaknak nagy az egója, de attól még lehet, hogy passzolhatok hasonlóval.

Neked mi történt a környezeteddel? Van tipped, hogy lehet új embereket találni?

6: Valószínűleg nem ismernek. Érdekes, hogy ketten is azt írták, hogy negyedszerre írok ki ilyen kérdést és hónapok óta. Nem írtam ki régóta.

Szóóóval, valaki leírná a nicknevem utolsó betűjét? Ha jön pár tipp, írok neked 6-os egy üzenetet, hogy láthasd a nevem.

2023. szept. 22. 13:41
 8/14 anonim válasza:

Én hiszek neked meg nem akarok senkit se meggyanúsítani, de honnan veszik hogy több ilyen kérdésed volt már.

6-os voltam.

2023. szept. 22. 14:40
 9/14 anonim válasza:
Ha akarsz beszelgethetunk, de en semmilyen kriteriumnak nem akarok megfelelni.23/L
2023. szept. 22. 15:40
 10/14 anonim válasza:
Hú, így nem csodálnám, ha nem sok ember írna. Max akinek van elég ego-ja ahoz hogy azonosítsa magát ezekkel a kritériumokkal. De amint te is írtad, mindenkinek vannak rosszabb napjai, nem mindenki tud mindig érdekes és szórakoztató lenni. Így lehet hogy sok érdekes embert elriasztasz.
2023. szept. 22. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!