Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Borderline személyiségzavarosk...

Borderline személyiségzavarosként szívesen megismernék más borderlineos embereket.(?)

Figyelt kérdés

Szeretnék olyan emberekkel beszélgetni, akik hasonlóan élik meg a mindennapjaikat borderlineosként. Olyannal szeretnék beszélgetni aki hajlandó a fejlődésre. Ha nyitott lennél erre írhatsz instán, vagy itt is.

b_viki_018

2023. szept. 12. 23:46
1 2
 1/11 anonim válasza:
Én pedig szívesen megismernék egy Borderline lányt :)
2023. szept. 13. 00:14
 2/11 anonim válasza:
Én nem vagyok az, de volt már ilyen barátom és jobban éreztem magam vele mint egy "éppel". Szívesen barátkozom veled, ha részedről is rendben van.
2023. szept. 13. 08:56
 3/11 anonim válasza:

Hat borderline kapcsolatok legyen barmilyen, nem szokott jol kisulni, most stigmatizalas ellenere tenyleg, mert en is mentalis beteg vagyok, de hat valoban akkor a borderline-t rakjuk "bortonbe" es senkivel no-contact?

Probat meger az 100%

2023. szept. 13. 09:03
 4/11 anonim válasza:
Sziaaa Én is borderlineos 18 éves lány vagyok. Írj ha szeretnél. Szivesen beszélgetnék valakivel ♥️♥️♥️
2023. szept. 13. 10:26
 5/11 anonim válasza:
Ez jó lesz! Alig várom, hogy tele legyen a média a hírrel, amikor feldaraboljátok egymást egy kellemes vasárnap délutáni hisztiroham közben. :))
2023. szept. 13. 11:10
 6/11 anonim válasza:

Nem vagyok az, de volt párkapcsolatom BPD lánnyal, illetve beszélgettem egy másikkal aki járt terápiára.

Ha gondolod felrakhatsz instán.

2023. szept. 13. 11:11
 7/11 anonim válasza:
Na, ha ebből lesz valami, nem irigylem a szomszédaitokat. Naponta hallgathatják majd a tányércsapkodós veszekedéseiteket.
2023. szept. 13. 11:52
 8/11 anonim válasza:

#7 látom te se tudod, hogy mi az a barátság. Neked nem beteg barátaid se lesznek hosszútávon, max ivópajtik, akik az első adandó alkalommal ellened fordulnak, ha az érdekük úgy kívánja.

A barátok elfogadják egymást olyannak amilyenek. Tudom milyen a borderline és el tudom fogadni minden hátrányával. Inkább a pozitív oldalát nézem, hogy ők nagyon ragaszkodnak azokhoz akiket kedvelnek, így talán szorosabb barátságot sikerül majd kialakítanom a kérdezővel, mert nem fog lelépni szó nélkül. Már felvettem vele a kapcsolatot, remélem sikerül.

2023. szept. 13. 12:29
 9/11 anonim válasza:

8

Sajnos a borderline-osok most tenyleg nem akarok stigamtizalni, de nem az erzelmi stabilitasrol hiresek, ahogy a skizofrenek sem az allando nem pszichotikus allapotokrol. Konnyen el tudom kepzelni hogy egyikotok valamiert azt hiszi hogy igazabol nem is szeret/barat es jon a kaosz. Ez realis ebben az esetben. De ahogy irtam, nem lehet BPD-seket szoc. kalitkaba zarni, vannak kirohanasok igen, de lehet toleralni, meg ez egy spektrum, valakinek kemeny, valakinek enyhe.

Egy probat biztos meger meg mindig tartom ehhez magam.

2023. szept. 13. 13:29
 10/11 anonim válasza:

#8 Azért azért annak is megvannak a határai, hogy egy barátnak mit lehet elfogadni. Hiába próbálod nagyon píszí módon rózsaszín vattacukorfelőbe burkolni a borderlinet, sajnos nekem is volt több ilyen barátom is, és bizony tettek olyan dolgokat, ami már túlmegy azon a határon, amit egy baráttól el lehet tűrni vagy el kellene fogadni.

Azt is tudom, hogy Magyarországon mennyire rosszul vannak kezelve ezek a betegségek, pedig egy jó terápia és megfelelően beállított gyógyszerek biztosan segítenének a borderlineosoknak, de nincs mindenkinek pénze a legjobb szakemberekre, az állami egészégügy pedig ilyen téren elkeserítő.

Senkit nem szabad a betegsége miatt kirekeszteni, de a ló túlsó oldalára sem kell átesni, és szépíteni azt, ami nem az.

2023. szept. 13. 13:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!