Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Aszexuális emberek, lenne...

Aszexuális emberek, lenne kedvetek ismerkedni? 18L

Figyelt kérdés

Elsősorban korombeliek inkább 16-20 kozott ♥️ És inkább lányokkal, de fiuk is johetnek.

Rólam pár dolog. Pesti vagyok, animés, Yaois, szeretem a sziszákat.

2023. szept. 12. 12:51
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Miajó... Na most akkor elmagyarázom a gyengeelméjűek kedvéért. Mindegy hogy a párom milyen nemű, fiú vagy lány, a lényeg hogy azonos legyen a szexualitása, tehát aszexuális legyen, és ne akarjon szexelni. Nekem egy hetero ne akarja megmondani hogy úristen hogy lehet szex nélkul. mar bocsanat, de én meg úgy vagyok vele hogy hogy tudnak szexelni. Én undorítónak és visszataszítónak gondolom, abszolút érdektelen és semleges számomra. Mielőtt bárki böfögne hogy azért mert nem próbáltam, aki heteró az honnan tudja hogy nem meleg ha még dugott férfit? Azért mondtam hogy inkább lányt keresnék, mert lányoknál több aszexuális van, mint fiú. Meg lánnyal nyugodtabban érzem magam egy párkapcsolatba.
2023. szept. 13. 09:59
 12/13 anonim válasza:

Elovastam a hozzászólásodat, és ezeket a szavakat köszönettel visszaküldöm neked, én nem kérem őket :)

- gyengeelméjűek

- undorítónak

- visszataszítónak

- érdektelen

- Mielőtt bárki böfögne

A többi rendben van :)

2023. szept. 16. 10:02
 13/13 anonim válasza:
Akkor fogadjátok el ha valaki nem akar szexelni
2023. szept. 16. 10:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!