Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt ilyenek? Szeretnék...

Vannak itt ilyenek? Szeretnék olyan embereket megismerni, akik nem nyugodtak. Ne legyen az a nyugodt, lassú, megalszik a szájában a tej típus, hanem kicsit pörgősebb életvidám, szereti a programokat, spontán és gyorsan hoz döntéseket.

Figyelt kérdés
Őszinte és néha idióta, de ugyanakkor hűséges (barátokhoz, társához, munkában) és tud kötődni emberekhez.

2023. szept. 7. 17:59
 1/7 anonim válasza:
na akkor nem engem keresel, én lassított felvételben csinálok mindent
2023. szept. 7. 18:07
 2/7 anonim válasza:
Itt? Ahol mindenki xanax- meg rivotrilfüggő?
2023. szept. 7. 21:03
 3/7 anonim válasza:
Tehát neked egy kimondottan extrovertált egyénre lenne szükséged. Kétlem, hogy ezen az oldalon hemzsegnének.
2023. szept. 8. 07:42
 4/7 anonim válasza:

Miért kell idiótának lennie? Ha ilyen Manic Pixie Dream Girl-t keresel, sajnos az a valóságban aligha létezik, csak egy filmes klisé. A való életben ha valaki ezerrel pörög, kizárólag spontán döntései vannak, és közben egy idióta, az nem valószínű, hogy annyira kötődni fog hozzád, vagy ha igen, akkor olyan módon, hogy azt kívánod, bár ne kötődne.

Próbáld elfogadni, hogy a valóságban a nagyon extrovertált emberek sem olyanok, mint Pinkie Pie, illetve ha olyanok, akkor az egy nagy Red Flag.

2023. szept. 8. 11:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Úgy értettem az idiótát, hogy nem visel mindig álarcot hogy a külvilágnak megfeleljen, tehát nem is az a nagyon extrovertált, aki mindent behazudik a társaságbeli sikerei érdekében. Hanem ha baja van, akkor őszinte, és nem ezt a képmutató életet éli. Léteznek őszinte érzelmei, képes minden érzelmet őszintén megélni, és ez fontosabb mint az hogy mit szólnak mások. Ezért néha csinál dolgokat akiket csak azok érthetnek akiknek szintén vannak őszinte érzelmeik, pl néha blamálja magát vagy ciki helyzetbe kerül, így értem az idiótát. Aztán vannak akik emiatt lenézik, vannak akik emiatt szeretik. Az igazán extrovertált meg mindig másokkal van elfoglalva, hogy a legtöbb embernél bevágódjon, esetleg érdekből.
2023. szept. 8. 12:23
 6/7 anonim válasza:

És az miért idióta? Mi köze az idiotizmushoz?

Tudod, mi az az extrovertált, amúgy? Mert nagyon nem az, amit itt leírtál.

Olyan, mintha nem igazán láttál volna még sok valódi embert, hanem ilyen animés/filmes archetípusokként képzeled el őket. Papírmasé-karakterekben gondolkodsz az emberekről és így folyamatosan csalódások érnek, valahányszor szembesülsz azzal, hogy az igazi emberek összetett személyiségek.

2023. szept. 8. 12:33
 7/7 A kérdező kommentje:
AZ idiótát én úgy fogalmazom hogy ha idiótán viselkedik, azok akik értik miért tette, mert ők is éltek át hasonló érzéseket, azok szeretik az őszinteségéért. De ha valaki hideg-rideg manipulatív, az nem ilyen, és soha nem is fogja megérteni. Az egy másik személyiség, amiből túl sok van, és pont nem hiányzik.
2023. szept. 8. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!