16-25 év közötti lányok, lenne kedvetek beszélgetni, barátkozni?
Szeretnék új barátokat, beszélgetőtársat, inkább lanyokat. 😊 Ha valakinek lenne kedve szivesen beszélgetnék vele, írhattok nyugodtan.
Budapesti vagyok.
Engem meg az érdekel, hogy kit érdekel, hányszor írja ki? Tegyük fel mindet ő írta ki. Oké, hogyan tovább?
Nem vágom, hogy akkor minek mentek rá a kérdésre, minek mentek rá a kategóriára egyáltalán..
Mert nagyon remélem tévedek, de így nekem is az jön le, hogy ilyen nagyon boldogtalan, frusztrációval teli emberek idejönnek, hogy valakinek rossz kedvet csináljanak, elrontsák a napját. Tipikus magyar felfogással, ha már nekem rossz, másnak legyen 2* annyira rossz.. Szerintem lépjetek tovább ezen.
Meg fogadjuk el, hogy nem mindenkinek fontos a kor barátságnál (személy szerint nekem számít, de el tudom fogadni más ellentétes véleményét is). Ha neki nem fontos, már ezen ekkora az egyet nem értés az meg nagy jel, hogy ti nem lesztek barátok, azaz újra csak feleslegesen feszkóztok.
Nem éppen, valamelyest ha elolvastad egyet kell veled/veletek értenem, és nem is értem miért veszed támadásnak 🤷🏻♀️
De hát látod, hogy frusztrált vagy most akkor is.. mellesleg nem barátkozok itt, mert sokszor igazából nem tudom, beszélek egy emberrel és teljesen más mint amire számítok, úgyhogy lehet igazad van, és sok beteg ember van itt.. de legyünk kicsit jóhiszeműek már.
Sunnyogás-sunnyogás hátát, s aztán lehet sírni, hogy itt nincsenek lányok, meg nem akarnak ismerkedni.
Alapinformációkat minden társkereső oldala tartalmaz, de itt az is luxus kategóriába megy.
12 olyan vagy mint egy hisztis frusztrált kislány, nem mindegy neked, hogy valaki 100x kiíja ezt a kérdést vagy csak egyszer? Neked ez mért fáj? Biztos nagyon unalmas életed lehet,ha emiatt a kérdésem alá írtál és ezzel foglalkozol, de tudod mit, most már csak azért is ki fogom irni később mégegyszer 😂
Legalább ebben legyen örömöd ha már másban nincs. Szánalmas, beteg ember vagy.
17es vagyok
Írj te 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!