Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lanyok valaki beszelgetni,bara...

Lanyok valaki beszelgetni,baratkozni?

Figyelt kérdés

25 eves kor alatt gondoltam.

Ha lenne kedve valakinek irjon privat üzenetet, ott mondok csak több infot. 😄

2023. aug. 31. 15:43
 1/9 anonim válasza:
Szia, én 20 éves lány vagyok. Ha gondolod írj és kiderül mennyire "passzol" a dolog. (Mármint ugye rólad most az se derül ki, hogy milyen nemü vagy)
2023. aug. 31. 15:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Irj csak 😉
2023. aug. 31. 16:02
 3/9 anonim válasza:
Ha akarsz írsz😅 Ha nem, akkor így jártál
2023. aug. 31. 19:09
 4/9 A kérdező kommentje:
Ha akarsz irsz te, ha nem akkor igy jartal szevassz...😂🤣
2023. aug. 31. 22:43
 5/9 anonim válasza:
Megint te?Hányadik kérdésed még?🤷🏼‍♀️egyszer leszbikkel/biszex lányokkal ismerkednél utanna csak simán beszélgetnél most meg ez?De azért felszívódni feltudtál...
2023. szept. 1. 12:03
 6/9 A kérdező kommentje:

Azt se tudod ki vagyok te szerencsetlen nyomorult 😂 de enis ide böföghetek valami ilyesmit hogy: "mar megint te??? Te kötekedös szar evö?"

Na ennyit ennyit tudsz te is.

2023. szept. 1. 15:03
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyebkent nem mintha lenne barmi közöd hozza hogy en milyen meg hany kerdest irok ide ki,mert magasrol teszek ra,de eletemben nem kerestem leszbiket biszexeket soha sehol semmikor 😂
2023. szept. 1. 15:07
 8/9 anonim válasza:
Azért a flegma stílus beköszön ahogy látom akár ki is vagy :D Ne csodálkozz ha nem ír senki.Ha írt bárki is elnézést
2023. szept. 1. 16:08
 9/9 A kérdező kommentje:

Ez nem flegma, azt aki ok nelkül belem köt nem fogom simoganti. Es szerintem ezzel sokan igy vagyunk.

Amugy 2 ember irt igen.

2023. szept. 1. 19:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!