Valakinek van kedve beszélgetni?
A legtöbb embernél - ahogy eddig észrevettem az oldalon - a nem, kor, testmagasság és testtömeg jön képbe egyből.
Ha te ilyen ember vagy, akkor nem egymást keressük, hiszen barátkozás címszó alatt a testmagasság, testtömeg nem mérvadó - ha esetleg versenyszerűen sportolsz és csak olyanokkal barátkozol, akik ugyanazt a sportok űzik, akkor van rá esély, hogy számít - , legalábbis általánosságban nem az!
A kor az befolyásolhatja a barátságot egyes esetekben, így azt a kérdést még megértem. Ezért is árulom el, hogy nagyjából 1250 hetes vagyok +/- pár hét.
Elkezdem válaszokat írni.
Mivel 15 percenként 1 levelet tudok küldeni, így ha ezt olvasod, akkor lehet, hogy még nem kerültél sorra.
#3-as, te beletartozol a ritkaságok közé? Írhatok? :D
3#as vagyok!
Hogy beletartozok-e a ritkaságok közé, azt nem tudom.(Mármint hogy milyen beszélgetőpartner vagyok.) Ezt inkább azok tudnák elmondani , akikkel beszélgetek, vagy beszélgettem!
De Férfi vagyok én is és jó sok héttel idősebb, úgy hogy szerintem találsz korodbelit akivel jobban eltudsz beszélgetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!