Van kedve Buddhizmus iránt érdeklődő, esetleg azt már gyakorló, Nőnek, vagy férfiak beszélgetni?
Olyan beszélgetőtársat keresek, aki a lélek mellett a testet is fontosnak tartja.
F63
#1.
Lektor szemed van :)
Preferencia?
Freudi vétés?
Figyelmetlenség?
:)
Köszi, ott voltam már többször is, nagyon jó hely :)
Mostanság Chong An Sunim-hoz tervezek elemnni egy elvonulásra.
Előként egy egynaposra, met én még a "sufni-tuning" szintjén vagyok, azaz csak saját szakállra gyakorlok, ahogyan a videókból lejön.
Még nem menetem le szangába, de amúgy napi szinten meditálok-mantrázok.
Miért mennyibe kerül a Chong An Sunim? Te ilyen jólmenős ember vagy? Mert ezek a dolgok drágábbak mint egy mozi. A Buddha is gazdag volt mielőtt elvonult, de gondolom ha szegénynek született volna nem tehette volna meg mert pl a tesóit kellett volna etetnie.
Amúgy jó dolog.
5.
Szerintem, szegényen elvonuni aszkétának, jóginak, Indiában, no az nem nagy kaland.
Gondoljál bele, hogy hercegként, háremmel bíró hercegként, mondasz le mindenről és mégy be a dzsungelbe egy szál ágyékkötővel :)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!