Van olyan budapesti meleg férfi,akinek hobbija,vagy érdeklődése a közlekedéstörténet?
Figyelt kérdés
A közösségi közlekedés, főleg a budapesti közlekedés múltja,jelene.Esetleg gyűjt is valamit ebben a témában ?
Hasonló érdeklődésű férfi vagyok,modellezési hobbival kiegészítve.
Örömmel barátkoznék, beszélgetnék :)
2023. aug. 5. 13:56
1/6 anonim válasza:
Úgy látom, itt tényleg bármi megtörténhet...
2023. aug. 5. 14:13
2/6 anonim válasza:
Mi heterok meg már annak örülük, ha sikerül megismerkedni valakivel, aki nem utálja az összes hobbinkat.
2023. aug. 5. 14:49
3/6 anonim válasza:
Melegek között könnyebb megismerkedni, de másnapra már otthagy az illető, mintha soha nem is ismert volna :) Ezek úgy használják a másikat, mint egy papírzsebkendőt.
2023. aug. 5. 15:18
4/6 anonim válasza:
Hetero nő vagyok, de vannak ilyen barátaim :) Többen is. Úgyhogy nem ritkaság a dolog. Érdemes eljárnod kapcsolódó szakmai rendezvényekre, mert ők is ott szoktak lenni. Sok sikert kívánok! ;)
2023. aug. 5. 17:14
5/6 A kérdező kommentje:
Érdekes válaszok,meg kell mondjam.
Engem nem érdekel szex és nem használok,használtam senkit.Bár utóbbit tapasztaltam.
Csak a közös hobbi miatt írtam ki,de nem érdekes. Ahogy eddig megvoltam magamban,meg leszek ezután is.
2023. aug. 5. 17:18
6/6 anonim válasza:
Szombathelyen ismerek egyet
2023. aug. 5. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!