Interneten összeismerkedésből barátság?
Szerintem egyszerűbb is online barátot találni. A merítés jóval nagyobb lehet, több emberrel tudsz szóbaelegyedni, nagyobb valószínűséggel találsz pont olyan embereket akikkel van közös téma, érdeklődés.
Ahogyan offline sem úgy mész oda valakihez véletlenszerűen hogy "leszel a barátom?", online sem.
Én úgy találkoztam eddig emberekkel akikkel online ismerkedtem meg, hogy volt valamilyen közös érdeklődéshez fűződő program amire együtt mentünk el.
Példának okáért, jó sok évvel ezelőtt még iskolás koromban egy online baráti társasággal mentünk az első hungaroringi WTCC futamra.
Egy itt ezen az oldalon megismert emberrel pedig MondoCon volt mint első találkozás.
De nekem voltak/vannak csak online barátságaim is, főként külföldiekkel, akikkel soha nem találkoztam valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!