Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Interneten összeismerkedésből...

Interneten összeismerkedésből barátság?

Figyelt kérdés
Létezik olyan hogy internetes barátnő vajon? Sok embernél látom hogy szerintem interneten lettek jóba. Nem tudom ezt hogy kell elképzelni meg nyilván a másik félnek is nyitottnak kell rá lenni viszont akivel már történt ilyen az le írná hogy hogy történt?

2023. aug. 2. 09:56
1 2
 1/12 anonim válasza:
Beszélgettünk, aztán kialakult. Van akivel rövidebb ideig, van akivel már több mint 10 éve jóba vagyunk. Persze néha találkozni is kell, ha csak online az nem jó, az hamar kikopik. De nem kell állandóan találkozni, emiatt a távolság se gond. Mondjuk 2-3 havonta jó, ennyi időnként akár egy hosszú utazás is belefér (én 2 hetente utazok 5 órát, 256 km-t baráthoz). Így ugyanis minőségi lesz az együtt töltött idő, mert nem az van, hogy "á, majd holnap", kénytelenek vagytok mindent ott és akkor csinálni.
2023. aug. 2. 10:15
 2/12 A kérdező kommentje:
#1 értem! És igazából hogy alakult ki? Pl megkérdezted hogy "leszünk barátok?" vagy hogy? 😃
2023. aug. 2. 10:18
 3/12 A kérdező kommentje:
#1 vagy megkérdezted hogy találkozzatok-e?
2023. aug. 2. 10:19
 4/12 anonim válasza:
Egy online játékban volt, ahol elkezdtünk beszélgetni, a többi meg alakult magától. Végül ő mondta hogy találkozzunk. Én ezt nem szoktam siettetni, mert mindenki máskor lesz készen rá, volt akivel már 1 hét után találkoztunk, volt akivel csak hónapok múlva, mindig kivárom hogy a másik mondja. A legújabb meg kényszerhelyzet volt, állambácsi közbeszólt, de ezt nem szeretném nyilvánosságra hozni.
2023. aug. 2. 10:24
 5/12 A kérdező kommentje:
# értem. Köszönöm hogy kifejtetted!
2023. aug. 2. 10:26
 6/12 anonim válasza:

Szerintem egyszerűbb is online barátot találni. A merítés jóval nagyobb lehet, több emberrel tudsz szóbaelegyedni, nagyobb valószínűséggel találsz pont olyan embereket akikkel van közös téma, érdeklődés.

Ahogyan offline sem úgy mész oda valakihez véletlenszerűen hogy "leszel a barátom?", online sem.

2023. aug. 2. 11:25
 7/12 A kérdező kommentje:
#6 igen ez kissé nevetségesen hangozna
2023. aug. 2. 11:46
 8/12 A kérdező kommentje:
#6 De miért akkor te hogy kerültél barátságba online? Tőled is meg kérdezték hogy találkozzatok?
2023. aug. 2. 11:48
 9/12 anonim válasza:

Én úgy találkoztam eddig emberekkel akikkel online ismerkedtem meg, hogy volt valamilyen közös érdeklődéshez fűződő program amire együtt mentünk el.

Példának okáért, jó sok évvel ezelőtt még iskolás koromban egy online baráti társasággal mentünk az első hungaroringi WTCC futamra.

Egy itt ezen az oldalon megismert emberrel pedig MondoCon volt mint első találkozás.

De nekem voltak/vannak csak online barátságaim is, főként külföldiekkel, akikkel soha nem találkoztam valójában.

2023. aug. 2. 11:58
 10/12 A kérdező kommentje:
#9 oh értem!
2023. aug. 2. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!