Szeretne valaki beszélgetni?
Figyelt kérdés
Valaki szeretne beszélgetni, barátkozni csak így szimplán itt privátban? Nemtől, lakhelytől függetlenül, az egyetlen kikötésem, ha lehet 18 felett, de nem előírás. Mostanában nem nagyon van kivel beszélnem. Régebben is jókat el tudtam társalogni, hátha nem változott annyit az oldal felhasználóbázisa. Írjon rám nyugodtan, akinek lenne kedve. 21/F2023. júl. 29. 10:10
1/6 ea91 válasza:
Igen.
2023. júl. 29. 12:53
2/6 anonim válasza:
Szia!
Én szívesen beszélgetnék, barátkoznék veled!
Örülök annak, hogy nem fontos neked a lakhely, mert az én lakhelyem sajna messze van Magyarországtól...de én azt mondom, hogy a távolság nem egy kizáró ok, mert beszélgetni, írogatni lehet online is (na és egy találkozást is össze lehet hozni, ha mind két fél ezt igazán akarná).
Amúgy én is jól tudok és szeretek is társalogni (új) emberekkel; szinte mindenről tudok beszélgetni.
Azt még hozzáteszem, hogy egy 18 éves fiú vagyok.
Ha szeretnéd, akkor priviben majd írok még természetesen többet is magamról (majd úgy estefelé, mert most délután nem fogok ráérni, de te is küldhetsz nyugodtan egy privát üzenetet, amiben írsz egy pár sort magadról!:) )
2023. júl. 29. 13:48
3/6 anonim válasza:
Én is szeretnék! :D
2023. júl. 29. 15:22
4/6 anonim válasza:
Szia! Szimpatikus vagy. Szívesen beszélgetnék.
18/l
2023. júl. 29. 18:14
5/6 anonim válasza:
íratsz
2023. júl. 30. 00:16
6/6 anonim válasza:
Írj nyugodtan, ha gondolod.
2023. aug. 4. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!