Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » A cigány fiúk hogy viselkednek...

A cigány fiúk hogy viselkednek miközben randiznak egy lánnyal? Miért akarnak velem találkozni?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi hogy már ott is ki mutatják hogy mennyire le uralják a nőt, vagy ott még teszik a szépet?

Rám írt egy cigány fiú hogy nagyon szép vagyok és találkozzunk, de én el utasítottam mert nem tudom hogy miért is akart velem találkozni nem értem.

Az a baj hogy nekem bejönnek a roma srácok, jobban mint a magyar fiúk de nem bírom amit sok cigány férfi képvisel hogy mit művelnek a nőkkel és nem tisztelik őket, legrosszabb esetben verik is őket na ezt én nem szeretném.

És nem ez a fiú volt az egyedüli hogy írta hogy találkozzunk hanem még rajta kívül vagy 4-en. Engem nagyon sokan cigány lánynak néznek mert fenékig erő hajam van, karakteres arcom, szoknyába járok legtöbbször és szerintem azt hiszik hogy cigány vagyok.

És esetleg honnan lehet tudni a profilja alapján hogy normális? Jó ez hülye kérdés volt nyilván sehogy de hátha valaki tudja 😂😂mert ez most olyan hülye helyzet mert bejönnek akik írnak viszont ott van bennem hogy Jaj nem lehet mert cigány! 🥺☹️

Bárkinek bármi tapasztalat?

2023. júl. 27. 18:28
1 2
 1/12 anonim válasza:
troll kérdés
2023. júl. 27. 19:04
 2/12 anonim válasza:
Én randiztam egy olyan sráccal és meglepően kulturált volt, egyetemen tanult éppen és tök normális volt, még ő volt zavarba hogy hogyan kell viselkedni, az étterembe pl. Az látszott hogy próbálta utánozni a többieket hogyan kell megfelelően viselkedni és kezdtem bele szerelmes lenni és ő is belém, de a távolság közbeszólt. Szóval vannak kivételek, de az látszik a szemén az arcán hogy dolgos rendes szerintem. Meg ugye a külsején viselkedésén
2023. júl. 27. 19:21
 3/12 anonim válasza:
Randi, ez vmi vicc? Lol
2023. júl. 27. 20:08
 4/12 A kérdező kommentje:
#2 egyáltalán nem az!!
2023. júl. 27. 20:12
 5/12 anonim válasza:

Ezen most megfosz lepődni de agresszívak es nincs kreativitasuk. Pld tuti hogy a meki, kfc, moziban kimerul naluk a randi. Ha tobbet eszel mint ok megy a pofon, ha nem eszel megy a pofon, ha nem iszod meg amit rendeltek megy a pofon, ha hisztizel, akkor megy a pofon. Ha a film nem tetzik megy a pofon , ha hangot adsz neki ha nem, es ha unatkoznak akkor is csak ugy megy a pofon néha.

Ilyen embert akarsz?

2023. júl. 27. 20:20
 6/12 anonim válasza:
Meg akar baxni, aztán dob! Ennyit tudnak
2023. júl. 27. 21:43
 7/12 anonim válasza:
miért általánosít mindenki? van köztük jó is, ahogy a magyarok közt is rossz!
2023. júl. 27. 23:41
 8/12 A kérdező kommentje:
#5 ezeket honnan veszed?
2023. júl. 28. 01:32
 9/12 A kérdező kommentje:
#7 igen, csak jó meg rossz ember van. De a karma dolgozik.
2023. júl. 28. 10:02
 10/12 anonim válasza:
2023. júl. 28. 10:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!