Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van itt olyan érdeklődésű...

Van itt olyan érdeklődésű lány, aki barátkozna egy hajápolás mániás fiúval?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok, szeretnék egy beszélgető partnert vagy barátot, akit szintén nagyon érdekel a haj téma. Imádom a különböző házi készítésű hajpakolásokat, minél többet szeretnék kipróbálni, kísérletezni. Érdekelnek a különböző samponok, hajformázók (hajzselék), frizurák készítése. Szeretnék beletanulni fej- és hajmasszázsba. Úgy szeretnék egy partnert ebben, akivel ezekről a témákról beszélgetünk, esetleg csinálunk egy közös haj témájú blogot a hajpakolásokról, terméktesztekről, hatásukról, és akár barátság is kialakulhatna belőle.
2023. júl. 11. 00:41
 1/4 anonim válasza:
Tegnap is kiderült hogy nincs.
2023. júl. 11. 05:13
 2/4 anonim válasza:
Fodrász vagyok, de minek? Amikor ilyen lelkes, szinte fanatikus embert látok, szinte szégyellem, hogy csak "tudatos, kevesebb több" elveket vallok.
2023. júl. 11. 08:15
 3/4 anonim válasza:
Nekem van kedvem! Szép hosszú fenékig érő hajam van! ☺️
2023. júl. 11. 08:18
 4/4 anonim válasza:
Mármint blogot nem szeretnék, de szívesen beszélgetnék. 3-mas voltam
2023. júl. 11. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!