Mit tudok csinálni ha nincs senki akivel el tudnék menni valahova ?
Figyelt kérdés
A jövő hetem teljesen szabad de senki nincs akivel tudnék valami programot csinálni.
Valakinek ötlet ?
2023. júl. 9. 15:58
1/12 anonim válasza:
Mit lehet tudni rólad?
2023. júl. 9. 16:05
2/12 anonim válasza:
Sajnos dolgozom, ahogy a legtöbb embertársad akik anyagilag megengedhetnek maguknak bármilyen programot.
2023. júl. 9. 16:06
3/12 anonim válasza:
Az, hogy ki dolgozik és ki nem a kérdés szempontjából teljesen irreleváns.
2023. júl. 9. 16:12
4/12 A kérdező kommentje:
34 éves férfi vagyok, külföldön dolgozom és évente 1-2x vagyok itthon.
Kirándulásokat szeretem, mozi, fürdő szintén jöhet.
Nem akartam először jönni mert barátnőmnek nem volt már szabadsága és elég valószínű volt, hogy nem igazán lesz olyan aki ráér programokra.
Káros szokásom nincs.
Ha valamire kíváncsi vagy még kérdezz nyugodtan.
2023. júl. 9. 16:13
5/12 anonim válasza:
melyik vármegye?
2023. júl. 9. 17:26
6/12 anonim válasza:
Miért használjátok ezt a nevetséges kifejezést? Államcsőd lesz mindjárt, éhezik a nép, ott rúgnak belénk ahol lehet, de azért roppant fontos, hogy egy olyan kort idézzünk, aminek a nyagyjai konkrétan szembeköpnék a mostani vezetőinket.
2023. júl. 9. 17:29
7/12 A kérdező kommentje:
Jász-Nagykun-Szolnok
2023. júl. 9. 17:39
8/12 anonim válasza:
az messze van sajnos, pedig ráérnék
2023. júl. 9. 17:47
9/12 A kérdező kommentje:
Igen, ilyen akadályba is ütköztem már,hogy ha lenne társaság akkor az az ország másik végében van :(
2023. júl. 9. 17:50
10/12 anonim válasza:
Jász-Nagykun-Szolnok megye?!
A konkrétabban megnevezett régió honlapján nincsenek program ismertetők? Nyári programok, stb?!
Át tudnád böngészni?! Ha nem megy, akkor szólj, és MI segítünk!
2023. júl. 9. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!