Anotalkon miért nem talál mostanában embert?
Figyelt kérdés
Vagyis fiú vagyok, és a lányra szoktam kattintani, hogy lányokkal beszélnék, de nem tesz be senkit.
Ilyen kevesen vannak fent?
2023. júl. 9. 13:15
1/8 anonim válasza:
Igen, kevesebb a lány, mint a fiú
2023. júl. 9. 14:34
2/8 anonim válasza:
Hű ott már csak pedofilok vannak.
2023. júl. 9. 15:19
3/8 anonim válasza:
Bugos is az oldal, folyamatos várakozás helyett érdemes gyakran új keresést indítani, akkor sokkal gyorsabban bedob valakit. Bár tény hogy egyre hígul a minőség
2023. júl. 9. 16:13
4/8 anonim válasza:
Én már régóta felhagytam azzal az oldallal. Akkor is a többség kisgyerek, perverz barom volt, de akadt pár értelmes ember. De amiket olvastam, azóta szerintem a nép alja szórakoztatja egymást.
Annál még ez az oldal is jobb. Pedig sokan ezt tartják az internet legaljának. De nagyobb eséllyel fogsz ki normális embereket.
2023. júl. 9. 17:49
5/8 anonim válasza:
Azok ellen a pedofilok ellen akik ott ténykednek indítgatják az eljárásokat.
2023. júl. 10. 08:39
6/8 anonim válasza:
Kérdőjel.
2023. júl. 10. 08:39
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen, ha új keresést indítok hamarabb talál, mintha csak várnék vele..
2023. júl. 10. 18:25
8/8 anonim válasza:
Én anotalkon találtam már normális lányt, többször. A gyakori tele van mentális beteg, unatkozó, kapcsolatból kikacsintgató nőkkel. Itt nagyon kevés a normális lány
2023. júl. 12. 19:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!