Mostanában a párom, mindenféle kifogást talál ki, hogy ne kelljen velem kettesben lennie, lefeküdnie. Mi ez?
Háát azt te tudod, milyen voltál régen. Nyilván pont ugyanolyan nem lehetsz. De ha végiggondolod, mik azok a dolgok, amik megragadták benned és csak azokra ráerősítenél, már nyert ügyed lenne.
Például ha akkor miniszoknyát hordtál, mert jó a lábad - vedd fel most is. Rohangálj abban otthon a gyerek után, úgyis kényelmes :) A párod meg arra fog hazaérni, hogy miniben glasszálsz, mint régen.
Vagy ha akkor sokat táncoltál csak úgy - táncolj most is! Lehet, hogy még a gyerek is lenyugodna :)
Egy-két ilyen dolgon műlhat a dolog. A páromnak például mint kiderült, az hiányzott, hogy mindig csak otthon ültünk, már az megdobta a kapcsolatunkat, hogy úgy szerveztem a dolgom, hogy akkor végezzek, mint ő, és azt az öt megállót együtt tettük meg a metrón. Azt mondta, hogy ez milyen jó és romantikus, hogy a városban találkozunk. (bár én kicsit szánalmasnak találom, hogy ez már romantikázásnak számít, de hát ez van) Soha eszembe nem jutott volna, hogy ettől tök jót szexelünk otthon.
Lehet, hogy neked is csak pár olyan apróságot kellene megcsinálnod, amiről nem is gondoltad volna, hogy segít. Próbálkozz, előbb-utóbb bejön :)
Szia! Szerintem meg van valamin sértődve és elég drasztikusan hozza a tudomásodra. Lehet, hogy a gyerek miatt elhanyagoltad és emiatt érzi rosszul magát, vagy egyszerűen nem akar veled szexelni amíg várandós vagy. Ez is érthető, csak talán szégyelli bevallani. Szerintem "csak" ennyi lehet, ha más egyéb nem történt, amit nem említettél :)
A szexi fehérnemű meg baromira nem szexi ha az ember várandós. Egy férfi másképp látja ezt, de ha valóban ez a gondja azért szebben is a tudtodra hozhatná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!