Mostanában a párom, mindenféle kifogást talál ki, hogy ne kelljen velem kettesben lennie, lefeküdnie. Mi ez?
Szerintem inkább az utolsó.De nem azért vagyunk egy pár,hogy az ilyenen átsegítsük egymást?Neki is rossz ez az egész,nekem is..Mire jó ez?
Amúgy most kezdett el dolgozni egy benzinkúton,mert ok nélkül(legalábbis nem kötötte az orromra) eljött az előző munkahelyéről,csak ezt találta.De én erről nem tehetek....
23.23-as vagyok megint
Ezek alapján az eltávolodás valahol régebben kezdődött, mert azért minden ok nélkül eljönni?! Szerintem lehet kirúgták, vagy valami ok nélkül nem mész el egy munkahelyről. Szerintem lehet van benne egy jó adag kisebbségi komplexus, hogy csak ezt találta.
A helyedben én azt csinálnám, hogy megpróbálnék kommunikálni vele, hogy mondja ki, mi bántja igazán, mert a felesége vagy, így segíthetsz és hogy nagyon bánt, amit csinál. Esetleg hozz fel pár régi kedves emléket, amikor nagyon boldogok voltatok.
Ha úgy alakul kérdezz rá, van-e más valaki is a képben, mert ez sem árt tisztázni és kérd meg, hogy legyen őszinte, tiszteljen legalább ennyire, mert a gyermekei anyja vagy.
De a felesleges konfliktust kerüld! Próbálj neki segíteni, mert ha ő rendben lesz, akkor neked is jó lesz.
Tudom, nem egyszerű, de mégiscsak a gyerekek apja és én úgy érzem, ezzel lehet többet teszel, mintha elkezdenél nem törődni vele, mert akkor lehet, hogy a helyzet csak elmérgesedik.
Majd írd mi volt mindenképpen!KITARTÁS!
Egyszerűen az történt, hogy kiszeretett belőled. Megesik az ilyesmi, ha túl korán bevállal az ember két gyereket. Négy éve vagytok együtt: mások még csak az eljegyzést terv ezgetik, vagy esetleg az esküvőt, nemhogy már a második gyereket várják...
Szerintem elkapkodtátok ezt a családalapítósdit, nem ismertétek meg kellően a másikat, ez lett a vége.
Azt viszont nem értem, miért mentegeted magatokat olyannal, hogy "sírva könyörgött, hogy szüljek neki gyereket". Ha te nem akarsz gyereket szülni, akkor nem szülsz gyereket, erre téged senki sem kötelezhet az égvilágon. Úgyhogy ebben benne voltál te is vastagon. Egyszerűen nemet kellett volna mondani, de nem tetted. Most meg játszod a mártírt...
Pedig hidd el, hogy ezek a dolgok kijöttek volna a gyerekek nélkül is. Így viszont duplán súlyosbítod a saját és a gyerekeid helyzetét is.
csal a pasi.........
sajnálom. tipikus indokolatlan bűntudatkeltés, önbizalomletörés, mert bűntudata van, és inkább azt akarja, hogy te dobd ki, ne őrá háruljon a felelősség, amiért lelép egy más nővel. ez egy ismert, tipikus viselkedés a megcsaló részéről.
sajnálom és ne haragudj... de ez az igazság.
egy dolog maradt: minél előbb szembesítsd, és tisztázzátok őszintén, ki, merre, hova, meddig, márcsak a te és a babáid érdekében is.
utolsó vagyok...
ja, és el nem tudom képzelni, hogy az a nyomorult pasi miért fordul más nőhöz... amikor mindent megadsz neki, és női szemmel is gyönyörű, ritka szexi alakú nő vagy... aki ezt nem tudja értékelni, az azt se érdemli meg, hogy a híd alatt magányosan öregedjen meg
azt hiszem, valóban az lehetett, hogy egyrészt anyává váltál, másrészt kezdted kiszolgálni, így teljesen megváltozott az a szereped, amit annak idején izgatónak látott benned. tehát elaltattad a vadászösztönét... egy másik (független, kacér) nő pedig felkeltette.
el nem tudom képzelni, miért nem tudja értékelni a szeretetet, családot, gyönyörű babáját, gyönyörű feleségét... sajnálom és nem értem... :(((
Szerintem nem biztos hogy nő van a dologban,hanem egy sokkal aljasabb dolog.Írtad,hogy nincs senkid,akihez mehetnél,ha szétmentek.És ezt ő nagyon jól tudja,ezért mer ilyeneket megengedni magának.Figyi,túl sokat kényeztetted.
Hagyd abba a s.egge nyalását,attól csak rosszabb lesz.Úgy érzi,hatalma van feletted,bármit megtehet veled.Rögtön felejtsd el,hogy te rontottál el valamit.Kezdd el szépen visszaépíteni az önbizalmadat,mert enélkül semmi sem fog változni.Már elég nagy a gyerek,fogd meg,és menjetek el otthonról minden nap,mihelyt hazajön a drágalátos,és jó sokáig ne menjetek haza.Vagy add ki az útját.Ha elmegy,még az is jobb,mintha tovább kínlódsz,de valószínűbb,hogy megszeppen és elhallgat.Ne felejtsd el,AZÉRT VISELKEDIK ÍGY,MERT TUDJA,HOGY KI VAGY SZOLGÁLTATVA NEKI,ÉS NINCS HOVA MENNED.NE VISELKEDJ ALÁZATOSAN,HA KELL,ZSAROLD MEG A GYEREKEKKEL.hA SZERETI ŐKET,ÉSZHEZ TÉR.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!