Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak még fiatalabb punk/meta...

Vannak még fiatalabb punk/metalhead/gotikus emberek pesten? komolyan járom a várost és nem latok senkit aki szintén ilyen lenne hol vagytok? (nem margitosok)

Figyelt kérdés

#fiatal #punk #Pest #Metalhead #nemmargitosok
2023. júl. 8. 20:13
 1/9 anonim válasza:
Mit takar a margitos kifejezés?
2023. júl. 8. 20:52
 2/9 anonim válasza:
Én sem szoktam látni ilyen embereket, de a hosszú hajon kívül gyakorlatilag láthatatlan rajtam is, hogy metál hallgató vagyok.
2023. júl. 8. 23:12
 3/9 anonim válasza:

Hétfőn voltam Pesten és láttam valakit egy extravagánsabb öltözékben.

Amúgy én rajtam sem látszik hogy szeretem a metált és a sötét, gótikus dolgokat. És pesti sem vagyok, sőt, kifejezetten odébb van.

A margitos dolgot én sem vágom mit jelent, de tuti valami negatívat.

2023. júl. 9. 02:20
 4/9 anonim válasza:
A "margitos" kifejezés a szent margit gimnázium diákjaira utal..?
2023. júl. 9. 12:31
 5/9 anonim válasza:
Azért mert valaki metált hallgat nem kell úgy kinéznie mint ahogy a filmek lefestik
2023. júl. 9. 12:56
 6/9 A kérdező kommentje:

a margitos kifejezés arra utal, hogy még 2020-21ben a margit szigetre jártak ki ilyen tiktok altetek, nem akarok bele menni ennél jobban ebbe, mert igazából én nem voltam az, de hallani érdekes dolgokat amiket csináltak

Arra meg hogy nem kell feltétlenül úgy ki nézni mint egy filben, tudom hogy nem azt jelenti a metalos stb hogy úgy öltözködsz, csak kíváncsi voltam vannak e még ilyenek rajtam és pár barátomon kívül

2023. júl. 11. 13:45
 7/9 anonim válasza:

Mi számít fiatalnak neked? Én 24 vagyok, goth és gyakran megfordulok Pesten.

Post-punk, ‘70-es glam rock, újromantikus, újhullámos zenét hallgatok.

2023. júl. 11. 13:56
 8/9 anonim válasza:
Hirtelen azt hittem, Földessy Margit drámacsoportjára gondolsz. 😅
2023. júl. 11. 14:28
 9/9 anonim válasza:
Rengeteg van. Zenei alapú szubkultúrák, miért nem jársz koncertekre ha ilyen embereket keresel? Ha pózer vagy csak akkor meg minek? XD
2023. nov. 12. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!