Normális ismerkedős/"dating" app metálhead/goth/alter beállítottságú embereknek?
Figyelt kérdés
Mint az Okcupid, Tinder, Grindr, stb2022. máj. 23. 17:41
1/17 anonim válasza:
Régen a rockerek.hu-n meg a Málhán még ki lehetett fogni értelmesebb embereket, de legutóbb, amikor fent voltam pár éve, siralmas lett a szellemi felhozatal. Ezek amúgy még élnek, tudja valaki? :D
2/17 anonim válasza:
Élnek, de többnyire a neten élik a cseszett kis "kocsma-életüket", meg a számukra vicces profilokat fikázzák a fórumokon. Gyökerek.
3/17 anonim válasza:
#2: Akkor nem változott semmi 2016-hoz képest. 2010 körül még azért volt szerencsém aranyos metalos lányokhoz, aztán mentünk MSN-re. De hiányoznak azok az évek! :(
5/17 A kérdező kommentje:
:(
2022. máj. 24. 16:59
6/17 anonim válasza:
én se tudok ilyesmiről, de aki akar írhat nekem, 22/L/L
7/17 Lájsz válasza:
Hát én is keresek már egy ideje hasonló fórumokat,de elég lehangoló a találati lista.
Viszont ha már így összejöttünk,csinálni kellene mondjuk egy face csoportot, ahová a hozzánk hasonló emberkék feljöhetnének.
Mit szóltok, érdekes lehetne?
8/17 A kérdező kommentje:
Nekem írtak itt páran, de amint kiderült, hogy nem akarok dugni, ghostoltak. :D
2022. jún. 18. 14:38
9/17 anonim válasza:
Túl sok a szellem az oldalon, én is belefutottam párba. Szerencsére leszálltak rólam :D
Amúgy végül csináltatok csoportot? Most találtam rá a kérdésre.
Anno voltam ilyenben, bár 0 emlékem van.
10/17 A kérdező kommentje:
Nem, mindenki azt hitte h lány vagyok és meg akartak dugni. Aztán amikor kiderült h nem, ghostolt azt összes "nice guy" xd
2022. júl. 16. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!