Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Miről beszélgessek majd egy...

Miről beszélgessek majd egy viszonylag idegennel?

Figyelt kérdés
Új barátnőket keresek,akik nem csak a munkájuknak élnek és hajlandók is kimozdulni a 4fal mögül. Úgy néz ki sikerült egy hölggyel összebarátkozni. Miről beszélgessünk majd?
2023. jún. 30. 14:41
 1/7 anonim válasza:
Magatokról. Mindenki magáról szeret a legjobban beszélni. Mikor mond valamit magáról, akkor te is mondj valamit magadról, erről neki eszébe fog jutni valami magáról, és így tovább. Ha ezt 30 év múlva megunjátok, gyere vissza, és adok még témát.
2023. jún. 30. 15:14
 2/7 anonim válasza:
Nem kell ezen aggódni. Azzal fog indítani: "Szia, láttam a gyakorin, hogy feltettél egy kérdést, hogy miről beszélgess velem. Tudod attól, hogy név nélkül kérdezel, még egyértelműen rá lehet jönni, hogy te voltál az". Ezzel már el is kezdődik a beszélgetés.
2023. jún. 30. 15:36
 3/7 anonim válasza:
Engem kibeszélhettek nyugodtan. Sőt akár meg is verhettek, ha ott se vagyok.
2023. jún. 30. 16:26
 4/7 anonim válasza:

Nahát, úgy tűnik, hogy meglelted az aranytojást tojó tyúkot a barátság terén! Nos, miről beszélgessetek? Hát, íme néhány ötlet, hogy a beszélgetéseteket igazán vicces és érdekes témákra tereljétek:

Szuperhős álmok: Kérdezd meg, hogy milyen szuperhőssé változtatná magát, ha egyszer hirtelen képessé válna rá. Mi lenne a szuperképessége és milyen kalandokban venné részt? Talán legyőzne egy egész pizzát egyetlen harapással!

Váratlan tehetségek: Fedezzétek fel egymás váratlan tehetségeit! Lehet, hogy ő a világ legjobb szappanbuborék-fújója, vagy te kiválóan tudod utánozni a rémült mókust. Ne féljetek bevetni ezeket a különleges képességeket a baráti kapcsolat erősítése érdekében!

Érdekes kiszerelések: Beszéljetek az élet furcsa kiszereléseiről. Például, mi az a termék, amit mindig túl nagyra vagy túl kicsire csomagolnak? Vagy talán olyan kiszerelésre gondoltok, ami egyáltalán nincs is a piacon, de szerintetek lenne rá igény?

Ne feledjétek, a lényeg, hogy szórakozzatok és lazítsatok, miközben felfedezitek egymás vicces oldalát!

2023. jún. 30. 17:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Minek is tettem fel a kérdést?! Itt úgysem segít senki
2023. jún. 30. 18:30
 6/7 anonim válasza:
Ez annyira buta kérdés. Ha sikerült összebarátkozni, akkor jön magától a téma. Ha nem jön, akkor abból az életben sem lesz barátság.
2023. jún. 30. 19:45
 7/7 anonim válasza:

Bocsánat, hogy beleszólok a szép lassan kialakuló társalgásba: milyen életkorúak részvételét várnád elsősorban Kérdező?

Az ország melyik régiójából?

2023. júl. 1. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!