? Beszélgessünk nyelvekről! 18/f
Na jó, igazából másról is beszélhetünk :D Autók, politika, sorozatok (pl. új kedvenceim az Upload meg a Black Mirror), bármi jöhet.
És persze az elmaradhatatlan icebreaker kérdés:
Hogyan telik a karantén?
Hogyan telik.. eléggé monoton és unalmas..
Nincs szinte semmi érdekes se, néha megnézek 1-1 jó filmet az legalább valami
Black Mirrort én is nagyon kedvelem bár be kell vallanom volt olyan része ami egy horror filmre emlékeztetett és alig mertem végig nézni:D
Egyébként jól telik. Most már végre újra tudok majd menni dolgozni szóval minden happy. Nem mintha eddig nem lett volna az a kutyám és a családom körében:D
Nekem már a ...... tele van az egésszel.
Amúgy sem járok sehova, nem azért, de hogy megállt a világ, ez nagyon durva.
Arról nem beszélve, hogy milyen elcseszett rendszer van kialakulóban. Gazdaságról nem szólva...
Próbálom fejleszteni magam nyelvekkel, online "kurzusokkal".
A sorozatok... Tegnap elkezdtem újra a Trónok harcát, pedig már most feláll a hátamon a szőr, ha a végére gondolok. 🤷🏻♂️😂De nem találtam jobbat.
Autók. Az egyetlen dolog, amit vártam ebben a teliberakott évben az autósport szezon volt. Erre nem elmarad az összes?
Mindegy ott a szimulátor, de néha az is csak kiakaszt.
Neked hogy telik?
Most érettségiztél? Milyen volt, hogy sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!