Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Egy táborba megyek (végül...

Egy táborba megyek (végül egyedül) és elment a kedvem tőle,nagyon nem várom.Jó egyedül is egy tábor?Félek tőle,nem tudok barátkozni van valami tippetek,hogyan próbálkozzak nyitni mások felé?

Figyelt kérdés

2023. jún. 28. 20:57
 1/7 anonim válasza:
Csatlakozz azokhoz, akik olyan tevékenységet csinálnak, ami neked is tetszik. Illetve ha hívnak valahova menj velük és próbálj nem rágörcsölni a beszélgetésre.
2023. jún. 28. 21:00
 2/7 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2023. jún. 28. 21:05
 3/7 anonim válasza:

Ilyen táborokban, amik nem adott közegből visznek embereket mindig van ismerkedős játék, ha nincs, kezdeményezz.

Mindig van lehetőség csatlakozni, akár sportba, akár beszélgetésekbe.

Nem biztos, hogy elsőre lenyűgözöl majd másokat, vagy a megfelelő társaságra akadsz, ezért ne kedvtelenedj el az első próbálkozások után sem.

Én már mentem így jópárszor, jó élmény volt így is:)

2023. jún. 28. 21:21
 4/7 anonim válasza:
Valószínűleg mások is először lesznek ott, hasonló "problémával". Csak lazán, előbb utóbb jön magától. Hajrá.
2023. jún. 29. 08:33
 5/7 anonim válasza:

Mikor kezdődik a tábor? Elindultál már?

Majd írd meg az élményeidet!

2023. jún. 29. 15:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket, megpróbálok majd nyitni mások felé.Július 9.-én kezdődik
2023. jún. 29. 16:19
 7/7 anonim válasza:

Kedves kérdező! Én 7 évig jártam ugyanabba a táborba, mielőtt kiöregedtem volna. A mostani barátaim jelentős része a táborból van, és mielőtt elkezdtem járni, közülük csak egyvalakit ismertem. Volt akivel csak sok év után lettünk igazán jóban, mégis most közösen kezdünk táborszervezésbe.

Nem tudom milyen táborba mész, de a kisebb táboroknak az összezártság az előnye, a nagyobb létszámnak, pedig, hogy biztos lesz olyan, akivel megtalálod a közös hangot.

2023. jún. 30. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!