Szeretnél egy jó lelkizős őszinte barátot vagy éppen csak olyat akivel jól el tudsz viccelődni ?
Már írtam ki itt kérdést, de kevés sikerrel mert az összes beszélgetés ellaposodott szokás szerint . Szóval hátha most lesz valaki .
28 éves győri lány vagyok aki imád olvasni , főzni , sorozatozni és új dolgokról olvasni valamint túrázni -és nem olyan terepre gondolok ,ahol meghalsz :D - szóval ha valakinek később kedve lesz ahhoz is , szívesen venném:D
Ezen felül -barátkozás szempontjából lényegtelen de jó szűrő - van egy 5 éves kisfiam akinek NEM apát keresek , csak én barátkoznék :D
Ha van kedved , írj, hátha lesz egy plusz 1 jó barátod :)
Hát a találkozásra nincs esély, de beszélgetésre még lehet...
Elvétve azért, de találni itt is normális, hosszútávú beszélgetőpartnereket.
Szeretnék, bár már tartok tőle, hogy neten nehéz ilyet találni. Rengeteg a kamus és problémás ember. Régebben sokakkal beszélgetettem, viszont mostanában már egy értelmeset sem találtam.
Nemrég volt egy szakításom, azóta NEM keresek párkapcsolatot, viszont a környezetem sokszor ezen pörög. Úgy érzem, hogy inkább olyan emberre lenne szükségem, aki valami újat mutat, kizökkent és érdekesnek találhatom.
A kommunikáció viszont necces. Valamiért az elmúlt időszakban mintha sokan elfelejtették volna, hogy kell. Azt várják, hogy a másik szórakoztassa őket, de ők nem tesznek bele.
Ha tényleg szeretnél bővebben beszélgetni, esetleg később közös programokat összehozni, akkor írj nyugodtan! :D
Fent vagy valami közösségi oldalon? Én szívesen beszélgetnék veled, de itt nagyon rossz a levelezőrendszer.
25/F
Szívesen beszélgetek veled, ha van kedved, kapacitásod még.
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!