Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szeretnél egy jó lelkizős...

Szeretnél egy jó lelkizős őszinte barátot vagy éppen csak olyat akivel jól el tudsz viccelődni ?

Figyelt kérdés

Már írtam ki itt kérdést, de kevés sikerrel mert az összes beszélgetés ellaposodott szokás szerint . Szóval hátha most lesz valaki .

28 éves győri lány vagyok aki imád olvasni , főzni , sorozatozni és új dolgokról olvasni valamint túrázni -és nem olyan terepre gondolok ,ahol meghalsz :D - szóval ha valakinek később kedve lesz ahhoz is , szívesen venném:D

Ezen felül -barátkozás szempontjából lényegtelen de jó szűrő - van egy 5 éves kisfiam akinek NEM apát keresek , csak én barátkoznék :D

Ha van kedved , írj, hátha lesz egy plusz 1 jó barátod :)

2023. jún. 21. 18:58
1 2
 11/16 anonim válasza:

Hát a találkozásra nincs esély, de beszélgetésre még lehet...

Elvétve azért, de találni itt is normális, hosszútávú beszélgetőpartnereket.

2023. jún. 21. 22:00
 12/16 anonim válasza:

Szeretnék, bár már tartok tőle, hogy neten nehéz ilyet találni. Rengeteg a kamus és problémás ember. Régebben sokakkal beszélgetettem, viszont mostanában már egy értelmeset sem találtam.

Nemrég volt egy szakításom, azóta NEM keresek párkapcsolatot, viszont a környezetem sokszor ezen pörög. Úgy érzem, hogy inkább olyan emberre lenne szükségem, aki valami újat mutat, kizökkent és érdekesnek találhatom.

A kommunikáció viszont necces. Valamiért az elmúlt időszakban mintha sokan elfelejtették volna, hogy kell. Azt várják, hogy a másik szórakoztassa őket, de ők nem tesznek bele.

Ha tényleg szeretnél bővebben beszélgetni, esetleg később közös programokat összehozni, akkor írj nyugodtan! :D

2023. jún. 23. 02:20
 13/16 anonim válasza:
Nagyon jól hangzik csak unalmas vagyok és Miskolci szóval a világ másik végén
2023. jún. 25. 19:12
 14/16 anonim válasza:
Kár, hogy annyira tetszik, amit magadról írtál, hogy jó eséllyel nem baráti érzéseket táplálnék. :)
2023. júl. 31. 20:02
 15/16 anonim válasza:

Fent vagy valami közösségi oldalon? Én szívesen beszélgetnék veled, de itt nagyon rossz a levelezőrendszer.

25/F

2023. aug. 12. 18:37
 16/16 anonim válasza:

Szívesen beszélgetek veled, ha van kedved, kapacitásod még.

24F

2023. aug. 13. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!