Szeretnél egy jó lelkizős őszinte barátot vagy éppen csak olyat akivel jól el tudsz viccelődni ?
Már írtam ki itt kérdést, de kevés sikerrel mert az összes beszélgetés ellaposodott szokás szerint . Szóval hátha most lesz valaki .
28 éves győri lány vagyok aki imád olvasni , főzni , sorozatozni és új dolgokról olvasni valamint túrázni -és nem olyan terepre gondolok ,ahol meghalsz :D - szóval ha valakinek később kedve lesz ahhoz is , szívesen venném:D
Ezen felül -barátkozás szempontjából lényegtelen de jó szűrő - van egy 5 éves kisfiam akinek NEM apát keresek , csak én barátkoznék :D
Ha van kedved , írj, hátha lesz egy plusz 1 jó barátod :)
Mondjuk a túl vidám életkedvelő embereket nem csipázom.
Vagy túl h.lyék ahhoz, hogy észre vegyék a nyomort az országban, vagy tudják milyen nyomor van az országban, de van annyi pénzük, hogy lesz.rhassák.
Ja, hogy ha más élete válságban van önhibáján kívül, akkor az már csak a sarokban ülve hisztizik.
Briliáns személyiség lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!