Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Gamer srác barátkozna amennyib...

Gamer srác barátkozna amennyiben van rá igény, valaki?

Figyelt kérdés

20 éves informatikus srác vagyok, nagy hobbim a gaming alsós korom óta, ezzel is szeretnék foglalkozni a jövőben (mint játékfejlesztő). Elég kreatívnak mondanám magam, nyitott vagyok szinte minden témára és rendkívűl kíváncsi.

Lányokkal alapvetően jobban megtalálom a közös hangot, de van barátnőm akit a világon mindennél jobban szeretek úgyhogy nem, nem nyomulok senkire.

Főként azért írom ezt a kérdést mert az utóbbi időszakban csak fogytak az ismerősök és szeretném ha gyakrabban tudnék beszélni valakivel, a gamer témát pedig azért emeltem ki, hogy ha elkezdünk beszélgetni ne érjen senkit meglepetés és ha úgy van legyen közös émánk már az elejétől kezdve.

Remélem lesz akinek felkeltem az érdeklődését :D

2023. máj. 30. 17:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
? Mi az?
2023. jún. 4. 13:13
 12/13 anonim válasza:

Szia!

Ha gondolod írhatsz, én is szeretek játszani. És ahogy az időm engedi, ahhoz képest elég sokat is játszok.

2023. jún. 4. 13:24
 13/13 anonim válasza:
Húh, a játékiparban elég szívás dolgozni, azt hallottam. Legalábbis a nagy cégeknél
2023. jún. 4. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!