Iszogatna velem valaki a hosszú hétvégén Budapesten?:) (Nemed nem számít)
Ihatunk beülős helyen, vagy boltban vásárolt italt séta közben vagy padon ülve (amennyiben te is csóró vagy XD), vagy mit tudom én :)
Én 32N vagyok [és nem keresek sem férfi partnert, sem bármilyen nemű szexuális partnert!] Dumálni, haverkodni gondoltam:)
// Az ismerőseim mind hazautaznak vidékre a hosszú hétvége miatt //
Te miért szavazol az alkoholos italokra?! Milyen búbánat gyötri a lelkedet Kérdező?! Nem hinném, hogy ez lenne az egyetlen üdvözítő megoldás!
Javasolnám a Máriaremetei Kegytemplom környékének felkeresését - pünkösdhétfőn ott lehet vásárolni kegytárgyakat, amelyek a bajban esetleg
még jobb vigaszt nyújthatnának...
Ha esetleg elgondolkodnál ezen a fenti ajánlatomon. Nekem is egy pap segített helyretenni magamban az életemet, még a 2010.-es évben.
Ha a kegytárgyaknak legalább a nézegetése eltöltene egy kis lelki melegséggel, akkor privátban levelezhetünk.
Ui: én már nem vagyok teljesen független. Apránként akár "lombsátrat növesztő fák" is lehetnénk lassan a párommal. Szimbolikus értelemben. Próbálunk kitartani egymás mellett. Jóban és rosszban egyaránt.
középkorú hölgy
Javítás: elgondolkodhatnál ezen a fenti ajánlatomon. Nekem is egy pap segített helyretenni magamban az életemet, még a 2010.-es évben.
Kiegészítés ehhez a papos történethez: 2014. júniusa óta igyekszem itt válaszolgatni azoknak, akik krízishelyzetekben rekedtek.
Nyilván nem mindennapos tevékenység ez. Amikor időm engedi. (Mobilomon nincs internet. Az utcán nem böngészem ezt a fórumot.)
Ezek az akár vélt, akár valós sikerélmények hozzásegítenek egy kiegyensúlyozottabb lelkiállapothoz. Elég tartósan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!