Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van kedve valakinek beszélgetn...

Van kedve valakinek beszélgetni? 19/L

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy lassabb levelezésről lenne szó, illetve, ha sokan írtok akkor nem lesz kapacitásom mindenkinek válaszolni.

Csak egy ötlet, ne ítélj el miatta, és csak akkor írj, ha nem sértődsz meg azon, ha lassan vagy nem kapsz választ.

De remélem, hogy néhányatok szívesen lenne a levelezőpartnerem.

2023. máj. 9. 07:35
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
*Következtethető. Látod? Én is elírtam, de még utólag is megnéztem, hogy mit írtam neked, és látom, hogy épp hülyeséget. :)
2023. máj. 12. 19:28
 22/25 anonim válasza:
20. Így már értem. Sokan írnak telefonról (én pont nem), ott mindig kijavítja a szavakat, amit én is utálok egyébként.
2023. máj. 12. 19:43
 23/25 A kérdező kommentje:

#22: Ha még kijavítaná... Én erre azt mondom, hogy minél okosabb a telefon, annál jobban butítja az embert. Amíg nem volt ez a sok okostelefon, nem volt menő az ékezet nélkül írás sem.

Egyébként ki lehet kapcsolni az autocorrect funkciót. Nekem az első dolgom ez minden készüléken, illetve egy magyar nyelvű billentyűzet letöltése.

2023. máj. 12. 19:45
 24/25 anonim válasza:

Szia!

Még mindig keresel levelezőpartnereket, vagy már akad elég? :D

Mert ha még aktuális, akkor én szívesen beszélgetnék veled. ^^

18/L

2023. máj. 12. 22:05
 25/25 A kérdező kommentje:
#24: Írhatsz, ha szeretnél. ^^
2023. máj. 12. 22:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!