Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van kedve valakinek beszélgetn...

Van kedve valakinek beszélgetni? 19/L

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy lassabb levelezésről lenne szó, illetve, ha sokan írtok akkor nem lesz kapacitásom mindenkinek válaszolni.

Csak egy ötlet, ne ítélj el miatta, és csak akkor írj, ha nem sértődsz meg azon, ha lassan vagy nem kapsz választ.

De remélem, hogy néhányatok szívesen lenne a levelezőpartnerem.

2023. máj. 9. 07:35
1 2 3
 11/25 anonim válasza:

"Aki nem tud leírni helyesen egy mondatot sem, annak biztos nem fogok válaszolni. Ahol a helyesírással gond van, ott mással is."

Ha a választó típusú, mellérendelő mondatokban néha kihagyom a vesszőt a 'vagy' szócska előtt, a gyorsabb haladás érdekében, úgy még játékban vagyok? XD Csak, hogy tisztázzuk a feltételeket.:D

Én meg tudom érteni a kérdezőt, hogy miért írta ezeket a pontokat. Itt gyakorin tényleg található egy ilyen típusú szubkultúra, akik ékezeteket totál elhagyva, valami sablon fétises szöveggel rád írnak nyomulós céllal.

Én beszélgetek veled szívesen, ha van kedved. Férfi vagyok, de semmi nyomulós szándék. Amúgy van párom, szóval nem is játszik az ilyesmi. Majd írok privátot.

2023. máj. 9. 15:58
 12/25 A kérdező kommentje:

Mindenki tudja, hogy mit értettem a feltételek alatt. Aki szerint ezek a pontok szánalmasak, azzal valóban nem is szeretnék beszélgetni.

#11: Hááát, határeset, de egye-fene elnézem. ^^ Örülök, hogy te megértetted, amire gondoltam...

2023. máj. 9. 16:07
 13/25 anonim válasza:
nem vagy annyira érdekes, mint hiszed
2023. máj. 9. 16:19
 14/25 A kérdező kommentje:
Ez szubjektív, de köszönöm a véleményt ismeretlenül is. ;)
2023. máj. 9. 16:25
 15/25 anonim válasza:
Velem is beszépgethetsz
2023. máj. 10. 07:28
 16/25 anonim válasza:
Szerintem teljesen érthető ez a helyesírás-kritérium a kérdezőtől. Teljesen igaza van. Aki az írására nem igényes, annál valóban máshol is gondok vannak.
2023. máj. 10. 08:13
 17/25 anonim válasza:

Egyébként hasznosabb lenne, ha írnál témákat, amikről beszélgetni szeretnél. Akkor jobb eséllyel találnál megfelelő embereket és senki részéről nem lennének felesleges körök. Így nekem olyan, mintha magad sem tudnád, mit szeretnél.

#15: Szerintem te már most elbuktál nála.

2023. máj. 10. 10:00
 18/25 A kérdező kommentje:
#17: Kicsit igazad is van ebben. Valóban magam sem tudom, mit szeretnék ebből kihozni. Vagy alakul valahogy, vagy nem. Én mindenkit megértek, azt is, aki szerint ez így nem működik.
2023. máj. 10. 10:41
 19/25 anonim válasza:
Én nem akarok senkinek megfelelni. Jó a helyesírásom, de akadhatnak és akadnak is időnként szavak, melyek helyesírásában bizonytalan vagyok. Azzal nem értek egyet, hogy ha valakinek a helyesírásával probléma van, akkor más probléma is van azzal az emberrel. Még így sem, hogy nekem jó a helyesírásom. Miért lenne vele baj? Nem lehet mindenkinek az erőssége a helyesírás, valakinek valami más az erőssége. Ettől már problémás ember lenne?
2023. máj. 12. 19:22
 20/25 A kérdező kommentje:

#19: Természetesen nem tökéletes egy jó helyesíró írása sem mindig. Vannak nehéz szavak, amik helyesírásában maximum a szakértők lehetnek biztosak.

A probléma azokkal van, akik meg sem próbálnak helyesen írni. Ez egyből látszik. Nem használ ékezetet, minden második mondatában elírás van, stb.

Ezek az emberek nem veszik a fáradtságot egyrészt arra, hogy az ő szellemi alkotásukat (az írást) igényesen adják ki a kezükből, nem veszik a fáradtságot arra, hogy téged megtisztelve igényes munkát adjanak át neked. Nem beszélve arról, hogy nem gondolják egyáltalán sem fontosnak, sem lényegesnek a veled való kommunikációt, ha ez az igényesség nincs meg.

Ebből már következtető, hogy ilyenkor más probléma is lehet az adott ember személyiségével.

Hangsúlyozom még egyszer, a között, hogy nem tud és nem akar helyesen írni, hatalmas és látható különbség van.

2023. máj. 12. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!