Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Magyarországon még vannak...

LoneWolf:P kérdése:

Magyarországon még vannak rajtam kívül emo-k? Ha vannak akkor szívesen barátkoznék. Igen a külsőm valóban inkább metalhead, de a személyiségem,ízlésem stb. tipikus emo. Ha vannak még emo-k akkor írjatok instán!

Figyelt kérdés
Instagram: [link]

2023. máj. 5. 19:22
1 2
 11/13 anonim válasza:
Hány éves vagy? Én is ilyen barátokat próbálok keresni, de kicsit olyan mintha az egész emo közösség kihalt volna Magyarországon. Külföldieket szoktam látni social media-n, de belőlük se sokat. 16/l
2023. máj. 29. 08:09
 12/13 anonim válasza:
Írtam! >:3
2023. máj. 29. 14:37
 13/13 anonim válasza:
Én igaz nem emo vagyok, hanem scene, de szívesen barátkoznék emokkal is! :3 Amugy magyaroszágon én se nagyon látok emokat, csak ilyen emo utánzat pózereket, tényleg mintha itt ki lenne halva teljesen ez a közösség... :/
ápr. 21. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!