Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Mit jelent, ha egy lány...

Mit jelent, ha egy lány mindig hosszasan rám néz amikor találkozunk és amíg egy társaságban vagyunk ezt többször is megteszi?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem ez a lány, lehet hogy ezt észre vette?

2023. ápr. 29. 23:10
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Mindkettő.Tetszik és jobban megszeretnéd ismerni ha bennevan
2023. ápr. 29. 23:28
 12/21 A kérdező kommentje:
Vagyis akkor őszintén mondjam el neki, hogy tetszik és szeretnék vele meg ismerkedni! És ha benne van akkor hogy csináljam miket mondjak neki? Kicsit nagy a kor különbség és egy picit zárkózott is a lány?
2023. ápr. 29. 23:32
 13/21 anonim válasza:

" kicsit zárkózott"

Hát ahogy elnézem neked sincs valami nagy önbizalmad.Szerintem inkább írj rá facen

2023. ápr. 29. 23:36
 14/21 A kérdező kommentje:
A kicsit zárkózott alatt azt értem, hogy egy halk szavú nem nagyon beszédes lány! Köszönni szoktam neki ő vissza is köszön, de tényleg bárhol találkozunk pl: boltban csak annyit beszél amennyit nagyon muszáj! Attól tartok, hogy ha oda megyek hozzá akkor nem lesz beszédes max. válaszol ha kérdezem! Ha így lenne akkor mit csináljak?
2023. ápr. 29. 23:43
 15/21 anonim válasza:
Írj rá facebookon ott mindenki úgyis beszédesebb mint élőben.
2023. ápr. 30. 09:13
 16/21 anonim válasza:
Figyelj, 31 évesen ne menj oda hozzá, ha még azt se tudod, hogy mit akarsz neki mondani, mert ez így állati kínos lesz, annyira, hogy el fog menekülni még akkor is, ha korábban érdekelted.
2023. ápr. 30. 19:58
 17/21 anonim válasza:
16os egyetértek.
2023. ápr. 30. 20:01
 18/21 anonim válasza:

"az hogy folyton rám néz ha találkozunk az kb fél éve tart!"

Szóval fél éve semmit se csináltál... Akkor most miért kéne?

Egyébként milyen gyakran és milyen körülmények között szoktatok találkozni?

2023. ápr. 30. 20:23
 19/21 A kérdező kommentje:
Majdnem minden héten találkozunk utcán, boltban meg ilyen hétköznapi helyeken! Azért nem csináltam semmit fél év alatt mert eleinte csak nagyon ritkán futottunk össze azt sem tudtam ki ő, aztán ez kb 2 hónap alatt kiderült, de az tény hogy nem léptem, mert eleinte nem is gondoltam azt hogy az hogy rám néz jelenthet valamit, de ennyi idő elteltével azt érzem hogy igen!
2023. ápr. 30. 20:42
 20/21 anonim válasza:

Szóval ott lakik a környéken. Jó. Tegyük fel, hogy ő is felfigyelt rád. Akkor gondolkodjál. Mit akarnál tőle tulajdonképpen?

Egyéjszakás kalandot? Vagy néhány hónap szórakozást? Ha ezeket, akkor mindegy, bármi.

Vagy akár egy életre szóló társat? Ha viszont ezt, akkor nagyon meg kell gondolni, mégpedig előre, nem pedig akkor kell megpróbálni az eszedet használni, amikor már fülig szerelmes vagy, mert akkor már nem fog menni.

Mi az, ami kizáró ok lenne? Pl. ha kiderülne, hogy egyikőtök mélyen vallásos, a másik meg ateista, aki folyton egyházellenes megjegyzéseket tesz, az beleférne? Vagy ha az egyikőtök el se tudja képzelni az életét három kutya meg négy tengerimalac nélkül, a másik viszont soha életében nem tartott állatokat és nem akar a jövőben sem, mert fél vagy undorodik tőlük, vagy egyszerűen csak nem akarja egész életében az állatfarmot szagolni a lakásban? Vagy ha kiderülne róla, hogy van egy olyan testvére, akit élete végéig neki kell majd ápolnia, azt is el tudnád fogadni? Azt is, ha nem lehet gyereke? Vagy ha kiderülne, hogy mondjuk drogozik, vagy alkoholista, vagy pszichiátriai beteg, akkor is szóba jöhetne egy életre?

Nem kell ide leírnod, hogy mik a szempontok, de nagyon gondold át, hogy mi az, ami kizáró ok, mi az, amiben kompromisszumképes vagy, és úgy kezdj el vele ismerkedni, hogy ha kiderül róla valami, ami kizáró ok, akkor még szakítani tudj, tehát még azelőtt deríts ki minden számodra(!) fontos dolgot, mielőtt nagyon szerelmes lennél - ráadásul gondolj bele: akármilyen felszínes vagy mély ismerkedés után szakítotok, valószínűleg akkor is ott fog lakni a környéken továbbra is, akkor is újra és újra össze fogsz futni vele boltban, stb.

Szóval csak csupa olyasmiket csináljatok, ami akkor is vállalható lesz, ha nem jön össze az életre szóló kapcsolat, akkor is, ha kiderül róla, hogy elítélt bűnöző, vagy bármi váratlan, ami miatt menekülőre akarod majd fogni - miközben továbbra is ott fog lakni a környéken és lépten-nyomon bele fogsz futni.

Szóval csak ésszel, és óvatosan.

Szerintem ne ronts ajtóstul a házba, hogy tetszik neked meg ilyenek, mert ezzel nem fog tudni mit kezdeni hirtelen, hanem valami teljesen semleges dologgal indíts, hogy pl. amikor valami boltban futtok össze, megkérdezed tőle, hogy nem tudja-e véletlenül, hol van X termék, vagy ilyesmi. A reakciójából látni fogod, hogy szívesen segít-e vagy nem, hogy egyáltalán érdemes-e majd tovább próbálkozni, újra megszólítani őt vagy inkább nem, mert csak kényszeredetten válaszolt, és igyekezett lerázni.

De szerintem a kizáró okokat még azelőtt gondold át nagyon komolyan (nem csak vele kapcsolatban, hanem bárki potenciális jelölttel kapcsolatban a jövőre vonatkozóan), mielőtt ismerkedni kezdesz, mert ha mindig csak a következő lépést látod magad előtt, akkor csak mész, mész, és nem tudod, hogy milyen irányba.

És a legfontosabb az, hogy ne kezdj el pánikolni csak azért, mert már elmúltál harminc, és jajmileszhanemleszsenkimsoha! Lesz. Majd ha készen állsz rá. (Még nem biztos, hogy készen állsz.)

2023. ápr. 30. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!