Budapesti nőnek van kedve ismerkedni, barátkozni velem?
Olyan emberekkel barátkoznék szívesen, akik nem csak az interneten tudnak élni, és nyitottak arra hogy beszélgessünk telefonon is pár levélforduló után.
Kérdésem a barátkozás kategóriában van, így az életkor nem lényeges számomra (harmincas vagyok egyébként). Kérlek legyél legalább átlag mértékben intelligens (IQ és EQ egyaránt), valamint rendesen őszinte.
Minden jószándékú privát üzenetet megköszönök
Jobb? Mihez képest? Ilyesmit ki mondott, és mikor?
Szerintem mi nem egymást keressük, bocsi. Kérlek többet ne írj
Ennyi az érvelés?
Nem arról van szó, hogy valójában társkeresés a célod?
Az ilyen érvelgetésnek semmi értelme, mint ahogy az eddigi megnyilvánulásaid is teljesen feleslegesek.
Szerintem egyértelműen írtam ki a kérdést. Talán inkább te akarsz társkeresőzni. Sorry, nem keresek társat. Nem érdemes szuggesszióval próbálkoznod (amúgy is hetero vagyok)
Mivel nem tudsz írott szöveget értelmezni, nem egymást keressük (IQ). Ha szándékosan trollkodsz, akkor sem egymást keressük (EQ).
Jó hír: IQ-val ellentétben az érzelmi intelligencia fejleszthető
El lehet tolni a biciklit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!